Πάνος Ζάρλας – Power of Love: Συγκινεί η μητέρα του πρώην νικητή που έχασε τη ζωή του

Πάνος Ζάρλας

"Τελικά αυτό που μένει στη ζωή είναι τι στίγμα αφήνεις πίσω σου".

Με μία ευαίσθητη και μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Στέλλα Νικολάου θυμάται την ημέρα που ο γιος της, Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα σε ηλικία μόλις 28 ετών. Αφορμή στάθηκε μία ανάμνηση που της έβγαλε το Facebook από το 2018, όταν ο εκλιπών πρώην νικητής του Power of Love είχε αναδειχθεί νικητής από την ψηφοφορία κοινού και παικτών στο reality show του ΣΚΑΪ.

«Power of love 30/06/2018! Σήμερα το Facebook με πήγε αρκετά χρόνια πίσω. Σε ένα τηλεπαιχνίδι που προσωπικά είδα ελάχιστα αλλά με επηρέασε έντονα στη ζωή μου καθώς είχε συμμετάσχει ως παίχτης ο γιος μου, Πάνος Ζάρλας. Σαν σήμερα λοιπόν μέσα από την ψηφοφορία παιχτών και κοινού βγήκε νικητής και αγαπημένος παίχτης. Αυτό που έγινε αργότερα στο προσωπικό μου προφίλ ήταν απίστευτο», γράφει η Στέλλα Νικολάου.

«Δέχτηκα άπειρα συγχαρητήρια για το ήθος την ευγένεια και τη θετική αύρα που είχε . Δε μπόρεσα ποτέ να καταλάβω πως μέσα από μια οθόνη τόσος κόσμος επηρεάστηκε τόσο πολύ από την προσωπικότητα του. Έξι χρόνια μετά, νοιώθω το ίδιο περήφανη και συγκινημένη διαβάζοντας αυτά τα μηνύματα που συνεχίζουν ακόμη και σήμερα να μου στέλνουν!», συνεχίζει η μητέρα του αδικοχαμένου νεαρού.

«Τελικά αυτό που μένει στη ζωή είναι τι στίγμα αφήνεις πίσω σου! Η ευγένεια ο σεβασμός και το ήθος είναι αρετές που δε θα σε προδώσουν ποτέ», καταλήγει στο ευαίσθητο μήνυμά της η μητέρα του Πάνου Ζάρλα.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του στις 31 Μαίου του 2019, όταν βρήκε ακαριαίο θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα με τη μηχανή του επί της Λεωφόρου Συγγρού.