Πάνος Σκουρολιάκος: «Είχα τρελαθεί όταν ήταν τα παιδιά μου στο εξωτερικό, δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω»

Πάνος Σκουρολιάκος

"Πόσοι γονείς είναι που τα παιδιά τους έχουν αναγκαστεί να ξενιτευτούν για να σπουδάσουν και να βρουν δουλειές;" αναρωτιέται ο Πάνος Σκουρολιάκος.

Στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου έδωσε ο Πάνος Σκουρολιάκος, αυτή την εβδομάδα, μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο έμπειρος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε από καρδιάς στα δυο του παιδιά, τα οποία και έζησαν για χρόνια στο εξωτερικό, καθώς και στο κεφάλαιο της πολιτικής.

Η Θόλη και ο Λουκάς, τα δίδυμα σου από τον πρώτο σου γάμο, με την ηθοποιό Πηνελόπη Σταυροπούλου, εργάζονται στο εξωτερικό.

Ο γιος μου γύρισε από την Αγγλία και θα μείνει εδώ, αλλά η κόρη μου είναι βιολόγος, διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης στο Βέλγιο και απ’ ότι βλέπω, δεν πρόκειται να γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα. Κάποια στιγμή που ήταν και τα δυο μου παιδιά στο εξωτερικό, είχα τρελαθεί. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Πόσοι γονείς είναι που τα παιδιά τους έχουν αναγκαστεί να ξενιτευτούν για να σπουδάσουν και να βρουν δουλειές; Έχουν αρχίσει και γίνονται πλέον οι νέοι μας επιστήμονες – κασκαντέρ.

Η πολιτική είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για σένα;

Ως βουλευτής, ναι. Όμως η πολιτική θα υπάρχει όπως υπήρχε πάντα στη ζωή μου, από δεκαπέντε χρονών.

Πηγή εικόνας: NDP Photo