Ορφέας Αυγουστίδης: Σπάνια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του

Ορφέας Αυγουστίδης

Μπαμπάς και γιος κρατιούνται χέρι-χέρι και αγναντεύουν τη θάλασσα.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Ορφέας Αυγουστίδης, παρέα με τη σύζυγο και τον 3μιση ετών γιο τους. Ο γνωστός ηθοποιός, αφήνοντας πίσω τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις μετά το τέλος του «Σασμού», περνά ξέγνοιαστες στιγμές στη θάλασσα πριν το ξεκίνημα της νέας θεατρικής και τηλεοπτικής σεζόν.

Μάλιστα, παρότι δεν συνηθίζει να μοιράζεται πολλές φωτογραφίες με τον γιο του, ο Ορφέας Αυγουστίδης ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τον μικρό Αχιλλέα Κωνσταντίνο. Μπαμπάς και γιος κρατιούνται χέρι-χέρι και αγναντεύουν τη θάλασσα.

«Δεν χρειάζονται λέξεις», γράφει ο ηθοποιός για το τρυφερό καρέ με τον ανήλικο γιο του, ενώ η ηθοποιός Δανάη Παππά σχολίασε από κάτω: «Πες του ότι μου λείπει και ότι τον αγαπώ και ότι είναι ο καλύτερος».

Σημειώνεται πως ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Γεωργία Κρασσά είναι μαζί σχεδόν 6 χρόνια και οι δυο τους προσπαθούν όσο μπορούν να διατηρούν χαμηλούς τόνους, αποφεύγοντας τις πολλές κοσμικές εμφανίσεις και τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Μάρτιο του 2020 το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και να συγκατοικήσουν. Λίγους μήνες μετά, ήρθε η επισφράγιση στη σχέση τους με την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, ενώ τον Ιούνιο του 2022 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο.