Zappit

Οι Droulias Brothers απάντησαν στην Κατερίνα Καινούργιου με μαντινάδα για τη Δανάη Μπάρκα

Οι τραγουδιστές στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην παρουσιάστρια του Alpha, μετά τον σάλο που προκάλεσε η μαντινάδα που αφιέρωσαν στον Ηλία Κασιδιάρη.

Στην κριτική που τους άσκησε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της απαντούν οι Droulias Brothers. Οι τραγουδιστές, μετά τον σάλο που προκάλεσε η μαντινάδα που αφιέρωσαν στον Ηλία Κασιδιάρη, ανασύροντας από το παρελθόν το βίαιο περιστατικό στον αέρα του «Καλημέρα Ελλάδα», στέλνουν το δικό τους μήνυμα στην παρουσιάστρια του Alpha με έναν στίχο που εμπλέκει μέσα και τη Δανάη Μπάρκα.

«Είναι για σάτιρα αυτό; Τραγουδάς, δεν κάνεις σάτιρα, Κωνσταντίνε μου. Σου απάντησα. Δεν είναι σάτιρα αυτό, αυτό είναι απαράδεκτο,» είχε σχολιάσει η Κατερίνα Καινούργιου για τη μαντινάδα των Droulias Brothers.

«Θέλω να αφιερώσω μια μαντινάδα στην αδελφή μου την Κατερίνα, εκεί στον Alpha», είπε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας από τη σκηνή του νυχτερινού κέντρου που εμφανίζεται, σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok.

«Χαλάρωσε μωρέ, χαλάρωσε Κατερίνα μου και θα σε πάω τσάρκα, για να ξεχαστείς με αυτά που πέρασες πέρυσι με τη Μπάρκα… Αδελφή μου Κατερίνα, σ’ αγαπώ», καταλήγουν στη μαντινάδα τους οι Droulias Brothers, κάνοντας σαφή αναφορά στο περσινό σκηνικό ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες και τις φωτογραφίες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

@bestgreekmusicchat #droulias #drouliasbrothers #katerinakainourgiou #mantinada ❤️🔊 #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – BestGreekMusicChat