Ο Τάσος Ιορδανίδης «λιώνει» για τη Θάλεια Ματίκα: «Είναι ο φύλακας-άγγελός μου, το λέω και το εννοώ πραγματικά»

Τάσος Ιορδανίδης

"Αισθάνομαι ασφάλεια μαζί της. Είναι ο άνθρωπος που θέλει να με βλέπει καλύτερα από τον καθένα, ο άνθρωπος που τα λάθη μου τα πονάει και θα μου τα πει".

Τον έρωτά του για τη σύζυγο και μητέρα των παιδιών του, Θάλεια Ματίκα, εξομολογείται ο Τάσος Ιορδανίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του. Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος είδαμε για πρώτη φορά και στον ρόλο του παρουσιαστή μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ, μίλησε στην Κρίστελ Λιάκου και το περιοδικό InStyle για το πώς είναι να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπό σου και σε επαγγελματικό επίπεδο.

«Εξελίσσονται οι σχέσεις φυσικά με τα χρόνια και είτε απομακρύνεσαι, είτε έρχεσαι πιο κοντά και γίνεται το συναίσθημα ακόμα πιο βαθύ και ακόμα πιο ουσιαστικό μέρα με τη μέρα. Εγώ είμαι τυχερός, γιατί αυτό μου συμβαίνει, ας πούμε. Έχω φύλακα άγγελο και ο φύλακας άγγελός μου είναι η Θάλεια. Δηλαδή, πραγματικά το λέω και το εννοώ», δηλώνει ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Για μένα είναι πάρα πολύ ωραία να δουλεύω μαζί της. Μου σπάει τα νεύρα, της σπάω το νευρικό της σύστημα – εγώ είμαι ο πιο αντιδραστικός είναι η αλήθεια. Με τα χρόνια το έχω δουλέψει κι έχω λειάνει τις γωνίες αλλά γενικά είναι πάρα πολύ ωραία», περιγράφει ο ηθοποιός για τη μεταξύ τους σχέση.

«Όταν δεν δουλεύω με τη Θάλεια, μου λείπει. Κατ’ αρχάς αισθάνομαι ασφάλεια μαζί της. Είμαστε δύο απέναντι στον υπόλοιπο θίασο. (γέλια) Επικοινωνιακά απέναντι στους συνοδοιπόρους του θιάσου αλλά και αμιγώς καλλιτεχνικά, είναι πολύ ωραία. Και εκεί νιώθω ασφάλεια επί σκηνής, γιατί δεν υπάρχει ίχνος ανταγωνισμού. Υπάρχει μόνο συναγωνισμός», εξομολογείται ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Είναι ο άνθρωπος που θέλει να με βλέπει καλύτερα από τον καθένα, ο άνθρωπος που τα λάθη μου τα πονάει και θα μου τα πει, ασχέτως αν εγώ μπορεί να αντιδράσω. Το ίδιο κι εγώ. Και μου λείπει πολύ η Θάλεια. Μπορεί να φαίνεται ότι έχουμε δουλέψει πολύ μαζί αλλά έχουμε δουλέψει και χωριστά πολύ», καταλήγει για τη σύζυγό του ο Τάσος Ιορδανίδης.