Ο Στέφανος Κασσελάκης σε βραδινή έξοδο στα Ματογιάννια με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης

Το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστή γκαλερί του νησιού ενώ στην συνέχεια πήγε για ποτό σε κοσμικό bar restaurant.

Βραδινή έξοδο στα κοσμικά Ματογιάννια έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης που βρίσκεται στην Μύκονο για ολιγοήμερες διακοπές. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ. Το ζευγάρι επισκέφθηκε γνωστή γκαλερί του νησιού ενώ στην συνέχεια πήγε για ποτό σε κοσμικό bar restaurant.

Κατά την διάρκεια της βόλτας του ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαιρέτισε πολύ κόσμο που τον σταματούσε για να του μιλήσει. Ο Στέφανος Κασσελάκης βρίσκεται από το περασμένο Σάββατο στις Κυκλάδες μαζί με τον Τάιλερ Μακμπέθ κάνοντας ένα διάλειμμα από τις πολιτικές του υποχρεώσεις.

Οι δυο τους συνάντησαν το ζευγάρι σχεδιαστών Peter Dundas και Ευάγγελο Μπούση, οι οποίοι έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά τα οποία βάφτισαν στην Βουλιαγμένη πριν από τρία χρόνια σε βάφτιση υπερπαραγωγή με λαμπερούς καλεσμένους.

Την αποκάλυψη έκανε ο Ευάγγελος Μπούσης μέσα από φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στην λεζάντα «Περήφανοι για την Ελλάδα και το μέλλον της».

Πηγή βίντεο: mykonoslivetv