Ο Στέφανος Κασσελάκης ξεκαθαρίζει για τη «λίστα γάμου» με τον Τάιλερ Μακμπέθ

Στέφανος Κασσελάκης

«Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια, χωρίς "φακελάκια", ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί».

Τη δική του απάντηση στις φήμες και τα αισχρά σχόλια που έλαβε τις τελευταίες ημέρες δίνει ο Στέφανος Κασσελάκης. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που στις 30 Αυγούστου αναμένεται να παντρευτεί τον αγαπημένο του, Τάιλερ Μακμπέθ, στην Κρήτη, βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων με αφορμή τη «λίστα γάμου» για το ιερό μυστήριο.

Πιο συγκεκριμένα, ο γάμος του ζευγαριού θα τελεστεί στον Βοτανικό Κήπο Χανίων, ενώ το πάρτι θα διαρκέσει τέσσερις συνολικά ημέρες, από τις 28 έως τις 31 Αυγούστου, κάτι που επιβεβαιώνεται και στο προσκλητήριο.

Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ δεν παρέλειψαν να ρυθμίσουν και το θέμα των δώρων που ως συνήθως λαμβάνουν οι νεόνυμφοι από τους καλεσμένους τους. Για τον λόγο αυτό, έχουν ανοίξει ειδικό λογαριασμό σε γνωστή αμερικανική ιστοσελίδα διοργάνωσης γάμων, προκειμένου να δέχονται εκεί χρήματα ως δώρο από τους καλεσμένους του εξωτερικού.

Πρόκειται για τη σελίδα honeyfund.com, όπου συγγενείς και φίλοι μπορούν να καταθέσουν οποιοδήποτε χρηματικό ποσό επιθυμούν ή να αφήσουν μία ευχή για το ζεύγος. Το θέμα έχει πάρει διαστάσεις στα social media, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναγκάζεται με ανάρτηση στα social media να απαντήσει στον ορυμαγδό αρνητικών σχολίων που έλαβαν τις τελευταίες ημέρες.

«Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί», εξήγησε ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ δημοσιεύει και υβριστικά σχόλια που άφησαν κάποιοι κάτω από τη λίστα γάμου.