Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά για την περιπέτεια της υγείας του: «Όλα είναι καλά τώρα»

Νίκος Μουτσινάς

Ο παρουσιαστής διαψεύδει τα σενάρια περί αναβολής της νέας του εκπομπής.

Το δικό του μήνυμα μέσα από τα social media έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς το βράδυ της Δευτέρας (30/9). Ο παρουσιαστής του Alpha θέλησε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς όλους όσοι του ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες, ενώ ταυτόχρονα διαψεύδει εκείνους που έσπευσαν να κάνουν λόγο για αναβολή της πρεμιέρας της νέας του εκπομπής.

«Χαίρετε! Τι γίνεται; Λοιπόν, ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τα περαστικά σας. Όλα είναι μια χαρά τώρα και θα ήθελα πραγματικά μέσα απ’ την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους νοσοκόμους στο «Υγεία», που με πρόσεξαν λες και ήμουν συγγενής τους», λέει χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς σε βίντεο που ανέβασε σε Insta-story λίγο μετά τις 10 το βράδυ.

«Όλα είναι καλά, δόξα τω Θεώ και προετοιμαζόμαστε για να κάνουμε χαμό», τόνισε κλείνοντας ο παρουσιαστής του Alpha.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, ο Νίκος Μουτσινάς νοσηλεύτηκε για περίπου πέντε ημέρες σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων, μετά από έντονες γαστρεντερολογικές ενοχλήσεις που είχε. Οι γιατροί, μετά το πέρας των απαραίτητων κλινικών εξετάσεων, έκριναν αναγκαία την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, από το οποίο όπως αποδεικνύει και ο ίδιος στο βίντεό του, έχει πάρει πλέον εξιτήριο.