Ο Κώστας Σπυρόπουλος αποχαιρετά τον Δάνη Κατρανίδη: «Έτσι σε φώναζα και γέλαγες φουλ»

Κώστας Σπυρόπουλος

"Δεν θα ξεχάσω το πρωινό ουζάκι που ήταν το χρώμα που έπαιρνε ο ουρανός όταν ξημέρωνε, όπως έλεγε και μια ψυχή" γράφει ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Θλίψη στον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο σκόρπισε ο θάνατος του Δάνη Κατρανίδη και ο Κώστας Σπυρόπουλος επέλεξε να εκφράσει δυο λόγια καρδιάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θυμήθηκε τον δικό του Δάνη, τον καλό του φίλο και συνάδελφο, γράφοντας τα εξής για εκείνον.

Μάλιστα, όπως βλέπουμε στα social media, o Κώστας Σπυρόπουλος δημοσίευσε μια ιστορία με την εικόνα του αείμνηστου ηθοποιού στην οποία και έγραψε τα παρακάτω λόγια. «Δάνη Δανικέ (από την Δανία)! ΒέραMan (από την Βέρα στο Δεξί). Έτσι σε φώναζα και γέλαγες φουλ».

«Δεν θα ξεχάσω: τα «βλέμματα» όταν παίζαμε στη σκηνή και τις ατέλειωτες κουβέντες μας μέχρι το χάραμα».

«Το πρωινό ουζάκι που ήταν το χρώμα που έπαιρνε ο ουρανός όταν ξημέρωνε, όπως έλεγε και μια «ψυχή». Και βάζαμε του ήλιου τα γυαλιά για να συνεχίσουμε τις «αναλύσεις». ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ! (ΔΑΝΙ)ΚΕ ΝΤΑΝΙΛΟ ΜΟΥ» καταλήγει στο φορτισμένο συναισθηματικά, διαδικτυακό, αντίο ο Κώστας Σπυρόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Πηγή εικόνας: NDP Photo