Ο Johnny Logan έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Johnny Logan

Ο "θρύλος" της Eurovision στην Αθήνα - Η ημερομηνία και οι τιμές των εισιτηρίων.

Την πρώτη του συναυλία επί ελληνικού εδάφους αναμένεται να δώσει το επόμενο διάστημα ο Johnny Logan. Ο ζωντανός «θρύλος» της Eurovision, ο «βασιλιάς» του διαγωνισμού όπως συχνά αποκαλείται, μετρά δύο νίκες στο ενεργητικό του ως τραγουδιστής (1980, 1987) και μία ως συνθέτης (1992), πάντα για λογαριασμό της πατρίδας του, της Ιρλανδίας.

Από τότε μέχρι και σήμερα, ο Johnny Logan έχει κυκλοφορήσει 40 singles και 19 δίσκους, ενώ έχει πραγματοποιήσει πολυάριθμες περιοδείες με επιτυχία σε όλη την Ευρώπη. Το 2024 συναντά τον καλλιτέχνη με ένα ολοκαίνουργιο άλμπουμ, που φέρει τον τίτλο “It Is What It Is” με δώδεκα ολοκαίνουργια τραγούδια.

Όπως διαβάζουμε και στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Θέατρο Παλλάς σε γνωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικής κράτησης εισιτηρίων, η συναυλία του Ιρλανδού καλλιτέχνη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Μαρτίου του 2025. Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από τα 25 ευρώ, με την Α’ ζώνη να κοστολογείται στα 80 ευρώ και τις VIP θέσεις στα 120 ευρώ.

Ο «Κύριος Eurovision» έκανε μία special guest εμφάνιση στη σκηνή του διαγωνισμού στο Μάλμε, ερμηνεύοντας με τον δικό του τρόπο στο διάλειμμα του Α’ Ημιτελικού το κομμάτι «Euphoria» της Loreen, που μοιράζεται πλέον μαζί του το ρεκόρ για τις δύο νίκες στη διοργάνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για τη συναυλία του Johnny Logan στην Αθήνα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους εδώ.