Ο Γιώργος Θαναηλάκης αποκαλύπτει για πρώτη φορά: «Είχα κάνει δοκιμαστικό και για άλλο τηλεπαιχνίδι»

Γιώργος Θαναηλάκης

Τελικά στη θέση του είχε βρεθεί τότε ένας αείμνηστος ηθοποιός.

Για το νέο επαγγελματικό βήμα και τη «στροφή» στην ψυχαγωγία που ετοιμάζεται να κάνει μίλησε ο Γιώργος Θαναηλάκης. Ο γνωστός αθλητικογράφος έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον Αστέρη Κασιμάτη, περιγράφοντας το πλαίσιο γύρω από τη συνεργασία του με τον Alpha για λογαριασμό του Deal, ενώ αποκαλύπτει για πρώτη φορά το άλλο τηλεπαιχνίδι για το οποίο είχε περάσει από δοκιμαστικό στο παρελθόν.

«Μου τηλεφώνησαν από την παραγωγή του καναλιού αν θέλω να κάνω δοκιμαστικό για το Deal. Eπειδή με ενδιαφέρει οτιδήποτε έχει σχέση με την τηλεόραση, αμέσως σκέφτηκα: «Πάμε. Είναι μια εμπειρία». Το δοκιμαστικό έγινε Φεβρουάριο με Μάρτιο και έκτοτε δεν είχα κάποια ενημέρωση», αφηγείται ο Γιώργος Θαναηλάκης και προσθέτει:

«Μεσολάβησαν σχεδόν δύο μήνες, το είχα ξεχάσει εντελώς και μια μέρα χτύπησε πάλι το τηλέφωνό μου, ήταν από τον Αlpha. «Θέλετε να έρθετε στα γραφεία μας να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να παρουσιάσετε το Deal;» με ρώτησαν. Πήγα, λοιπόν, συζητήσαμε και δέχτηκα αμέσως, χωρίς να το σκεφτώ πολύ. Για μένα είναι ευκαιρία. Ανοίγει μια καινούρια πόρτα από όλες τις απόψεις».

«Πάντα είχα στο μυαλό μου να κάνω και κάτι άλλο. Μάλιστα στο παρελθόν είχα ξανακάνει δοκιμαστικό για το τηλεπαιχνίδι «Λεφτά στα τυφλά», που είχε παρουσιάσει τελικά ο Χρήστος Σιμαρδάνης στο Mega το 2006. Προφανώς δεν είχε πάει καλά για μένα εκείνο το δοκιμαστικό. Πάντα μου άρεσε η ψυχαγωγία, αλλά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα χτυπήσουν πόρτες», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Γιώργος Θαναηλάκης.

Πώς είναι η μετάβαση από την περιγραφή ποδοσφαιρικών αγώνων και την παρουσίαση αθλητικών εκπομπών στο τιμόνι ενός τηλεπαιχνιδιού;

«Δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Έχω μια άνεση με την κάμερα και γενικά μου αρέσει να κάνω χιούμορ. Απλά αλλάζουν κάποια πράγματα. (Γελάει.) Δηλαδή έχεις δικό σου καμαρίνι, τρεις-τέσσερις ανθρώπους που επιμελούνται τα μαλλιά σου, το make-up, τα ρούχα σου, που αλλάζουν συνέχεια. Αυτά δεν υπάρχουν σε μια αθλητική εκπομπή. Σου φέρνουν ένα σακάκι και όλα τα άλλα τα κάνεις μόνος σου», απαντά ο Γιώργος Θαναηλάκης.