Ο Γιώργος Καράβας απαντά για τις ημίγυμνες φωτογραφίες: «Γιατί να ζηλέψει; Η Ραφαέλα βγάζει κάποιες από αυτές»

Γιώργος Καράβας

"Ουδέποτε έχω ανεβάσει κάτι πρόστυχο" δήλωσε ο Γιώργος Καράβας.

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Καράβας στο περιοδικό ΟΚ! και στον Αστέρη Κασιμάτη. Ο γοητευτικός κριτής του My Style Rocks απάντησε για το αν ζηλεύει όταν φλερτάρουν τη σύζυγό του, Ραφαέλα και τις ημίγυμνες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social του.

Όπως έχεις παραδεχτεί, δεν σε ενοχλεί όταν τη φλερτάρουν.

Μα, δεν είναι υγιές; Είμαι κτητικός κι εννοείται ότι μπορεί να υπάρξει ζήλια, αλλά πάντοτε προσπαθώ να δω τον παρονομαστή. Θεωρώ ότι όλοι μας θέλουμε να είμαστε αρεστοί και δεν το λέω με αρνητική χροιά. Είναι αναζωογονητικό όταν παίρνεις επιβεβαίωση και από έναν άλλο άνθρωπο εκτός από τη σύντροφό σου, την επιβεβαίωση του οποίου ενδεχομένως θεωρείς δεδομένη.

Πώς το διαχειρίζεται η Ραφαέλα όταν τη φλερτάρουν;

Είναι πάρα πολύ διακριτική. Σίγουρα της αρέσει. Σεν ποιον δεν αρέσει να τον φλερτάρουν; Αλλά είναι πολύ γειωμένη. Ξέρει τι θέλει στη ζωή της. Η Ραφαέλα δεν γνώρισε ποτέ τη μαμά της. Πέθανε όταν ήταν 6 μηνών Οπότε καταλαβαίνεις ότι οι ανάγκες κι οι αξίες της έχουν πολύ διαφορετική βαρύτητα. Έχει διαμορφώσει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της με πολύ συγκεκριμένες σταθερές.

Ζηλεύει όταν δημοσιεύεις στο Instagram ημίγυμνες φωτογραφίες σου;

Καθόλου. Γιατί να ζηλέψει; Μάλιστα η Ραφαέλα βγάζει κάποιες από αυτές. Έχουμε ενοχοποιήσει πάρα πολύ το γυμνό. Υπάρχει το γυμνό που είναι τέχνη αλλά υπάρχει και το πρόστυχο που είναι φθηνό. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Ουδέποτε έχω ανεβάσει κάτι πρόστυχο.

Πηγή εικόνας ndp