Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου παραχώρησε συνέντευξη στο Λοιπόν και στον Θάνο Ξάνθο κι ανέφερε τον λόγο για τον οποίο είχε μάθει πως δεν συνεχίστηκε η σειρά Τι Ψυχή Θα Παραδώσεις Μωρή, η οποία είχε σαρώσει σε νούμερα τηλεθέασης.
Γιατί είδαμε μόνο 6 επεισόδια (+1 ημιτελές) και δεν συνεχίστηκε η σειρά;
Διεκόπη ξαφνικά το γύρισμα. Και μια μέρα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν «μην έρθεις στο γύρισμα, σταματάμε προς το παρόν και θα σε ειδοποιήσουμε». Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, δεν το περίμενα καθόλου. Αν και δεν ήμουν μπροστά, έμαθα ότι τσακώθηκαν οι τέσσερις πρωταγωνίστριες με τον Αλέξανδρο για το ποιες και πόσες ατάκες θα πει ή μία και η άλλη. Κι έτσι δεν συνεχίσαμε ποτέ και δεν μάθαμε ποτέ ξανά την εξέλιξη ή και το τέλος των χαρακτήρων. Εκπλαγήκαμε αρνητικά όλοι. Αυτό θα είναι πάντα ένα μεγάλο «αγκάθι» για τη σειρά. Γιατί ήταν εξαιρετικό το καστ, οι συντελεστές, οι συνθήκες και χάλασε για κάποιες κακές στιγμές. Αλλά δεν πειράζει, όλα για έναν λόγο γίνονται.
-Παρ’ ότι προβλήθηκαν μόνο 6,5 επεισόδια, η σειρά σάρωσε και σαρώνει ακόμη και σήμερα. Πώς βιώνατε τότε αυτή την επιτυχία;
Θυμάμαι τα επεισόδια να κάνουν πάνω από 39% αγγίζοντας και ξεπερνώντας και το 40%, σε μία εποχή που παίζονταν κι άλλα πολύ σημαντικά σίριαλ στην τηλεόραση. Εμείς ήμασταν πρώτοι. Όταν παίζεις, δεν είσαι άμεσα υποψιασμένος με το τι συμβαίνει. Είχαμε καταλάβει τη μεγάλη επιτυχία, ξέραμε ότι πηγαίναμε πολύ καλά, από την αποδοχή του κόσμου που μας σταματούσε στον δρόμο ή ερχόταν στο θέατρο και μιλούσε για τη σειρά μέχρι και από τα «χαμόγελα» της παραγωγής και των συντελεστών. Δεν κοιτούσαμε τα νούμερα τηλεθέασης σε υπερβολικό βαθμό ή σε βαθμό που να μας επηρεάσουν, αλλά κάναμε τη δουλειά μας και περνούσαμε καλά.
-Γιατί θεωρείτε ότι η σειρά αγαπιέται ακόμη και σήμερα;
Πρώτον, ήταν κάτι που έγινε με πολλή αγάπη και κόπο. Έπειτα, εμείς οι ηθοποιοί ήμασταν σαν φίλοι μεταξύ μας και το σημαντικότερο, η έξυπνη πένα των Ρήγα-Αποστόλου και η σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Ρήγα. Και σαφώς ότι η σειρά είχε σκηνή και ατάκα. Ήταν τόσες πολλές οι ατάκες, που ο κόσμος τι ξέρει όλες και τις λέει ακόμη και σήμερα.