Ο Απόστολος Γκλέτσος δηλώνει παρών για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν μας άξιζε ο Κασσελάκης»

Απόστολος Γκλέτσος

"Ας κάνουμε την αυτοκριτική του ο καθένας και σοβαρά να δούμε τι μπορεί να σωθεί, για να φύγουμε μπρος" δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει ο Απόστολος Γκλέτσος, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος το βράδυ της Κυριακής μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook. Κάτι που έρχεται, βεβαίως, λίγες ώρες μετά την υπερψήφιση της πρότασης μομφής κατά του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη.

Έτσι, με ένα σαφές μήνυμα στα social media, ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας έρχεται να δηλώσει δημόσια παρών για την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δηλώνω παρών, στην διαδικασία για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με μεγάλη συγκίνηση και υψηλό αίσθημα ευθύνης, για την αριστερά και την Πατρίδα» γράφει χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος στη δημοσίευση που έκανε το βράδυ της Κυριακής.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα, ο ίδιος είχε επισημάνει για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ πως «ας ηρεμήσουμε , ας κάνουμε την αυτοκριτική του ο καθένας και σοβαρά να δούμε τι μπορεί να σωθεί, για να φύγουμε μπρος. ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, είμαστε αριστεροί, είμαστε όλοι μαζί.

«Ο Κασσελακης ήταν όντως κάτι που δεν μας άξιζε, όμως δεν έγινε από μόνο του πρόεδρος. Ψηφίστηκε με δημοκρατικές διαδικασίες γι’ αυτό τέλος το μίσος, ας διορθώσουμε το λάθος και προχωράμε αν είμαστε άξιοι».