Ο Ανδρέας Γεωργίου «ρίχνει» το διαδίκτυο για την… καψούρα του, Σιμώνη Χριστοδούλου

Ανδρέας Γεωργίου

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ ποζάρουν στο ηλιοβασίλεμα ο Ανδρέας Γεωργίου και η εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου.

Τις καλοκαιρινές του διακοπές απολαμβάνει ο Ανδρέας Γεωργίου, όπως φροντίζει να ενημερώνει μέσα από τα social media τους διαδικτυακούς του φίλους, με την καλύτερη δυνατή συντροφιά. Ο λόγος βεβαίως για την εκλεκτή της καρδιάς του, Σιμώνη Χριστοδούλου με την οποία και φροντίζουν να γεμίσουν μπαταρίες με ξέγνοιαστες στιγμές.

Τη νύχτα της Κυριακής, μάλιστα, ο δημοφιλής σκηνοθέτης και ηθοποιός θέλησε να «λιώσει» τα social media με τη νέα του δημοσίευση. Σε αυτήν, λοιπόν, ο Ανδρέας Γεωργίου επέλεξε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τρία πολύ τρυφερά φωτογραφικά στιγμιότυπα όπου μαζί με την σύντροφο του απολαμβάνουν το ηλιοβασίλεμα.

«My crush» γράφει λιτά στη λεζάντα ο επιτυχημένος δημιουργός και τα likes κατέκλυσαν, μέσα σε λίγα μόνο λεπτά, το προφίλ του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andreas Geo (@georgiou82)

«Ήρθε ένα timing που καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Θέλουμε και οι δύο πολλά παιδιά αλλά δεν τα προγραμματίζουμε. Με τρομάζει να λέω ότι θα είμαι ένας καλός μπαμπάς, δεν ξέρω αν θα τους προστατεύω πολύ αλλά θα το δουλέψω σίγουρα. Θα ήθελα να είμαι για τα παιδιά μου ένας μπαμπάς που θα μπορούν να μιλάνε ανοιχτά για τα πάντα» εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, ο Ανδρέας Γεωργίου σε πρόσφατη συνέντευξη στη «Μεγάλη εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη στο MEGA.