Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Το σενάριο του γάμου απομακρύνεται όσο περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Η ζωή είναι απρόβλεπτη και παίζει ρόλο αν η στιγμή που θα έρθει το καθετί είναι η σωστή" διευκρινίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Vita και τη δημοσιογράφο Νάντια Σουφλή όπου και μίλησε για όλα. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στο σύνδρομο της άδειας φωλιάς και τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τους δυο γιους της.

Η συγκυρία της άδειας φωλιάς που βιώνεις, με τα παιδιά σου να έχουν ενηλικιωθεί, σου δημιουργεί πιο έντονες σκέψεις για την ερωτική συντροφικότητα;

Δεν αποκλείω τίποτα στη ζωή μου. Καθώς περνούν τα χρόνια και μεγαλώνω, το σενάριο του γάμου φαίνεται πως απομακρύνεται. Παράλληλα, όμως, ξέρω – γιατί το έχω δει να συμβαίνει – ότι αύριο όλα μπορούν να αλλάξουν και να δεις σε ένα μήνα ότι παντρεύτηκε η Ντορέττα! Η ζωή είναι απρόβλεπτη και παίζει ρόλο αν η στιγμή που θα έρθει – ή δεν θα έρθει – το καθετί είναι η σωστή.

Τα παιδιά σου πως θα σε έβλεπαν σε ένα σενάριο με νέο σύντροφο ή και γάμο;

Δεν θα είχαν κανέναν προβληματισμό αν έβλεπαν ότι είμαι καλά. Είμαστε πια σε άλλη πίστα. Εκείνοι στα 19 και τα 18 τους έχουν τις ζωές τους κι εγώ προσπαθώ να βρω τον χώρο μου.