Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Μόνιμη σχέση δεν είχα εκείνο το διάστημα, περνούσα μόνη μου το πρόβλημα»

Ντορέττα Παπαδημητρίου

"Πολλοί κάνουν ή παραμένουν σε σχέσεις επειδή δεν τους αρέσει η μοναξιά, δεν έχω αυτή την ανάγκη" διευκρινίζει η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου φωτογραφήθηκε μαζί με τους δυο γιους της στο περιοδικό ΟΚ! και παραχώρησε συνέντευξη στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο. Ανάμεσα σε άλλα, δε, η καλλονή πρωταγωνίστρια έθιξε το κεφάλαιο έρωτας και την σημασία που έχουν για την ίδια ο έρωτας και οι συντροφικές σχέσεις.

Οι συντροφικές σου σχέσεις, οι άνθρωποι που τα τελευταία χρόνια βρέθηκαν δίπλα σου, δεν σε βοήθησαν (σ.σ. στις δυσκολίες της τελευταίας οκταετίας);

Έτσι κι αλλιώς είμαι ένας άνθρωπος που όταν είμαι μέσα στο πρόβλημα, κατά κύριο λόγο, το περνάω λίγο μόνη μου. Όταν το βάλω κάπως σε μια τάξη, τότε θα το επικοινωνήσω. Μόνιμη σχέση δεν είχα εκείνο το διάστημα, οπότε μιλούσα μόνο με κάνα δυο κολλητούς μου.

Δεν ήθελες να έχεις μια σχέση;

Δεν προέκυψε. Και εγώ δεν ήθελα και κάποιος ήθελε, και κάποιος δεν ήθελε και εγώ ήθελα. Δεν απολαμβάνω να είμαι μόνη μου, από την άλλη έχω μάθει πολύ σε αυτά τα χρόνια πόσο σπουδαίο είναι. Πολλοί άνθρωποι κάνουν ή παραμένουν σε σχέσεις επειδή δεν τους αρέσει η μοναξιά. Δεν έχω αυτή την ανάγκη και με ανακουφίζει. Περνάω καλά, είμαι χαρούμενη στην καθημερινότητα μου, αν έρθει και ένας σύντροφος να το ενισχύσει αυτό, θα είναι τέλειο. Αλλά μόνο να το ενισχύσει. Και αυτό δεν είναι πάρα πολύ απλό. Γενικότερα, η σύνδεση των ανθρώπων δεν είναι κάτι εύκολο, σημασία έχει το ταίριασμα.

Θα μπορούσες να κάνεις μια ερωτική τρέλα μέσα στο πάθος σου για κάποιον;

Όταν είμαι ερωτευμένη, είμαι πάρα πολύ περιπετειώδης. Ο έρωτας και η ρουτίνα δεν πάνε μαζί. Αλλά αυτό δεν το θεωρώ τρέλα. Μεγαλύτερη τρέλα δεν είναι, ας πούμε, να πάρεις ένα αεροπλάνο και να πας κάπου να βρεις τον αγαπημένο σου. Η μεγαλύτερη τρέλα στον έρωτα είναι ότι εμπιστεύεσαι την καρδιά σου και την ψυχή σου σε έναν άλλο άνθρωπο. Αυτό από μόνο του είναι ό,τι πιο μεγαλειώδες μπορείς να κάνεις.