Ντέμι Μουρ: Διακοπές στη Σύμη για τη χολιγουντιανή ηθοποιό

Ντέμι Μουρ

Φωτογραφίες από την παρουσία της σε κοσμική εκδήλωση στο νησί.

Την Ελλάδα επέλεξε και φέτος η Ντέμι Μουρ για τις καλοκαιρινές της διακοπές. Η χολιγουντιανή ηθοποιός, μετά τις φωτογραφίες που έβγαλε παρέα με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς, βρέθηκε στην… άλλη μεριά της χώρας, αφού ταξίδεψε στα Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στη γραφική Σύμη.

Η Ντέμι Μουρ έδωσε το παρών σε μια από τις πιο κοσμικές βαφτίσεις του καλοκαιριού, προκαλώντας έκπληξη στους κατοίκους του νησιού αλλά και σε πολλούς τουρίστες που κάνουν εκεί τις διακοπές τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός γυναικολόγος – μαιευτήρας Στέφανος Χανδακάς και η Ελίνα Σμπώκου βάφτισαν τις κόρες τους στη Σύμη, ενώ το ιερό μυστήριο πραγματοποιήθηκε στη Μονή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ του Πανορμίτη. Νονοί ήταν η Αρετή Δαλακούρα και ο Γιώργος Χρυσικός.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε λαμπερή δεξίωση σε εντυπωσιακά φωταγωγημένο πλοίο που ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι και το TLIFE εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες της Ντέμι Μουρ από το τραπέζι.

Είναι η δεύτερη κατά σειρά χρονιά που η Ντέμι Μουρ επιλέγει τα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές της διακοπές, αφού όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες εξωφύλλου, η Αμερικανή ηθοποιός είχε ανεβάσει στιγμιότυπα από τη χώρα μας και πέρσι και συγκεκριμένα από την Κέρκυρα.

Φωτογραφίες Ρεπορτάζ: Ιάσονας Τσόλης