Νταίζη Σεμπεκοπούλου για Δάνη Κατρανίδη: «Κάθε βράδυ τον θαύμαζα και τον ερωτευόμουν»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου

"Τώρα έφυγε και μέχρι να φύγουμε κι εμείς θα τον θυμόμαστε με αγάπη" δηλώνει η Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τον Δάνη Κατρανίδη.

Στη θλίψη ήρθε να βυθίσει σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο η είδηση πως ο Δάνης Κατρανίδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, το απόγευμα της Κυριακής, η Νταίζη Σεμπεκοπούλου θέλησε να πει το δικό τη τρυφερό «αντίο» στον καλό της φίλο και συνάδελφο.

Ειδικότερα, δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία από το παρελθόν, η γοητευτική ηθοποιός θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα εξής για την  καλλιτεχνική τους σύμπραξη. «3 σεζόν στη σκηνή μαζί του, μόλις είχα τελειώσει το εθνικό. Καμπαρέ και Καμπιρια. Κάθε βράδυ τον θαύμαζα και τον ερωτευόμουνα».

«Μοναδικός!!!!! Τα δύο καλοκαίρια που μας τύχανε το τι ξενύχτια τι γέλια απ’ τα ανέκδοτα γιατί ο Δάνης ήταν ο καλύτερος, ήξερε χιλιάδες».

«Τώρα έφυγε και μέχρι να φύγουμε κι εμείς θα τον θυμόμαστε με αγάπη» καταλήγει η Νταίζη Σεμπεκοπούλου για τον Δάνη Κατρανίδη στη συγκινητική της ανάρτηση στα social media.

Πηγή εικόνας: NDP Photo