Νταίζη Σεμπεκοπούλου: «Απομακρυνθήκαμε με την Αλίκη Βουγιουκλάκη γιατί με είχε στεναχωρήσει»

Νταίζη Σεμπεκοπούλου

«Δεν μου έδωσε έναν ρόλο να παίξω που ήθελα πολύ», λέει η Νταίζη Σεμπεκοπούλου.

Στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο έδωσε συνέντευξη η Νταίζη Σεμπεκοπούλου. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πες μου μερικές συνεργασίες σου-σταθμούς για την καριέρα σου…

Δεν μπορώ να ξεχάσω τη συνεργασία μου με την Αλίκη στα μιούζικαλ «Καμπαρέ» και «Καμπίρια», με την Τζένη Καρέζη στη «Μήδεια», με την Μαρινέλλα στο «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο», στον μονόλογο «Το όνειρο της Κίκι», στον «Βυσσινόκηπο» με την Κάτια Δανδουλάκη. Διαθέτει πηγαίο χιούμορ γι’ αυτό χαίρεσαι να την ακούς και να συνομιλείς μαζί της.

Τι θυμάσαι από τη συνεργασία σου με την Αλίκη Βουγιουκλάκη;

Ήταν μια υπέροχη εποχή. Την έχω πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Ήμουν πολύ μικρή τότε. Θυμάμαι το πόσο δουλευταρού ήταν. Πρώτη ερχόταν στο θέατρο, τελευταία έφευγε! Ένα καλοκαίρι κάναμε πολύ στενή παρέα. Μετά απομακρυνθήκαμε γιατί με είχε στεναχωρήσει, επειδή δεν μου έδωσε έναν ρόλο να παίξω που ήθελα πολύ. Της είχα πει συγκεκριμένα: «Είμαι και ηθοποιός κυρία Αλίκη δεν είμαι μόνο χορεύτρια για να χορεύω, δώστε μου να παίξω αυτόν τον ρόλο».

Τον είχε υποσχεθεί κάπου αλλού όπως μου είπε κι εγώ είχα θυμώσει. Μετά από καιρό βέβαια ξαναβρεθήκαμε και όλα ήταν μια χαρά. Την αγάπησα την Αλίκη και ακόμη και σήμερα έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις».

Πηγή εικόνας: NDP