Απολαυστικός Νόβακ Τζόκοβιτς: Διασκέδασε τραγουδώντας… Τριαντάφυλλο στη Βουλγαρία

Νόβακ Τζόκοβιτς

Ο Σέρβος πρωταθλητής έβγαλε την αυθεντική βαλκανική του πλευρά, δίνοντας... ρέστα με την ερμηνεία του.

Στη Σόφια της Βουλγαρίας βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Σέρβος GOAT του παγκόσμιου τένις, προσκεκλημένος του καλού του φίλου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, έδωσε έναν αγώνα επίδειξης εναντίον του με φιλανθρωπικό σκοπό, δίνοντας ένα εντυπωσιακό σόου μπροστά σε 13.000 θεατές στην Arena Sofia, ενώ ανάμεσα τους ήταν και θρύλοι του αθλητισμού της Βουλγαρίας όπως η Στέφκα Κονσταντίνοβα κι ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

Αμέσως μετά ακολούθησε πάρτι σε γνωστό κλαμπ της Σόφιας, με τον Νόβακ Τζόκοβιτς να τραγουδά ένα από τα χιτ που κυριαρχούν στη Βουλγαρία. Μάλιστα, στην… παραγγελιά που έκανε ο κορυφαίος τενίστας στον DJ εκείνος του το αρνήθηκε. Ωστόσο, ο Σέρβος πρωταθλητής δεν δίστασε να πάρει το μικρόφωνο και να τραγουδά, με τον κόσμο να ακολουθεί ενθουσιασμένος.

Πρόκειται για το τραγούδι «Luda ​​po tebe» (Τρελός για σένα) της Καμέλια, που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1999, αλλά η διασκευή του έχει γίνει και πάλι μεγάλη επιτυχία στη γείτονα χώρα. Ο Νόλε έχει δηλώσει, άλλωστε, στο παρελθόν ότι είναι ένα από τα αγαπημένα του τραγούδια. Η ίδια η Καμέλια έκανε guest εμφάνιση μαζί με την ορχήστρα της στο εν λόγω club, τραγουδώντας live μαζί με τον Σέρβο θαυμαστή της.

Εκεί, βγάζοντας την αυθεντική βαλκανική του πλευρά, ο Νόβακ Τζόκοβιτς έδωσε ρέστα, τραγουδώντας, παίζοντας ντραμς και χορεύοντας ασταμάτητα ακούγοντας από τα μεγάφωνα μια από τις επιτυχίες του Τριαντάφυλλου.