Zappit

Νίνο: «Αν παντρευτούμε, δεν σημαίνει ότι θα είμαστε για πάντα μαζί»

"∆εν υπάρχει το "σ' αγαπάω αλλά". Εγώ έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει και οι σχέσεις µας είναι άριστες".

Στη Secret και τη Σάσα Σταμάτη μιλά ο Νίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής, με αφορμή τις live εμφανίσεις του στο πλευρό της Πάολα και του Χρήστου Μενιδιάτη, ανοίγει τα χαρτιά του για την προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

«Είµαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Αυτό που µε ρωτάς, αν θα ξαναπαντρευόµουν, προϋποθέτει πολλά πράγµατα. Επίσης, δεν πιστεύω ότι ο γάµος είναι αυτό που κρατάει κάτι. ∆ηλαδή, αν πούµε για παράδειγµα ότι «εµείς οι δύο παντρευόµαστε», δεν σηµαίνει ότι θα είµαστε για πάντα µαζί. Χρειάζεται κυρίως να αγαπάς τον άλλον όπως είναι», δηλώνει ο Νίνο.

«∆εν υπάρχει το «σ’ αγαπάω αλλά». Εγώ έχω παντρευτεί, έχω χωρίσει και οι σχέσεις µας είναι άριστες», υπογραμμίζει ο τραγουδιστής.

«Είναι τεράστια τιµή να τραγουδάς στο Ηρώδειο. ∆εν µπαίνεις έτσι µέσα εκεί, υπάρχει µια έγκριση από το υπουργείο Πολιτισµού. ∆εν το νοικιάζεις. Εγώ προσωπικά δεν έχω δει κάτι προσβλητικό. Είναι οι καλλιτέχνες της εποχής», απαντά ο Νίνο για την πρόσφατη συζήτηση που άνοιξε γύρω από τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται στο Ηρώδειο.

«Έχω πέσει αρκετές φορές στα πατώματα. Η ζωή έτσι είναι. Πέφτεις, αλλά σηκώνεσαι, δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Δεν πιστεύω ότι είμαι ένα παρεξηγημένο άτομο. Νιώθω πολύ καλά µε τον εαυτό µου. ∆εν έχω κάνει κακό σε άνθρωπο, δεν σκέφτοµαι κακά πράγµατα», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Νίνο.