Νίκος Ψαρράς: «Δεν φλερτάρω πια δυστυχώς και μου λείπει πολύ»

Νίκος Ψαρράς

"Στα social media τα βλέπει όλα πρώτα η γυναίκα μου συνήθως και μετά με ενημερώνει ότι μου στείλανε αυτό" αποκαλύπτει ο Νίκος Ψαρράς.

Με αφορμή τη νέα σειρά «Διάφανη αγάπη» στον Alpha, o Νίκος Ψαρράς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο αυτή την εβδομάδα. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στο φλερτ και τις εκδηλώσεις θαυμασμού στα social media.

Είχατε κάποιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού μέχρι σήμερα;

Το πιο ωραίο που μου έχει συμβεί ήταν όταν ήμουν πιτσιρικάς. Ήμουν σε ένα μπαρ στην παραλιακή και ήταν μια κοπέλα. Την πλησίασα και της λέω, «ψάχνεις κάτι;» και μου λέει «εσένα». Της απάντησα «χάρηκα που με βρήκες» και φύγαμε μαζί. Δεν υπάρχει ηθοποιός που αν μην του αρέσει όταν του λένε όμορφα πράγματα οι θαυμαστές.

Σήμερα έχει αλλάξει το φλερτ πιστεύετε και η προσέγγιση;

Ναι! Εγώ δεν φλερτάρω πια δυστυχώς και μου λείπει πολύ. Από τη στιγμή που έχουν βγει όλες αυτές οι εφαρμογές έχει χαθεί η ανθρώπινη επαφή.

Εσάς σας φλερτάρουν μέσα από τα social media;

Συνέχεια! Αυτό που δεν ξέρουν είναι ότι η γυναίκα μου δεν έχει social media και στο κινητό της έχει τα δικά μου. Οπότε τα βλέπει όλα πρώτα η γυναίκα μου συνήθως και μετά με ενημερώνει ότι μου στείλανε αυτό.