Νίκος Πολυδερόπουλος: «Εκεί που ήμουν λαβωμένος, δεν περίμενα αυτή την αντιμετώπιση»

Νίκος Πολυδερόπουλος

"Τα χειρότερα χτυπήματα, αυτά που δεν ξεπερνιούνται, είναι τα χτυπήματα ζωής... των ανθρώπων ξεπερνιούνται" εξηγεί ο Νίκος Πολυδερόπουλος.

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και την δημοσιογράφο Σόνια Μαγγίνα λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας στην επιτυχημένη παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας». Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του διαχείριση στην απόφαση κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής που δέχθηκε αυτήν.

Έχεις αφήσει πίσω την περιπέτεια της τελευταίας θεατρικής σου συνεργασίας;

Τα χειρότερα χτυπήματα, αυτά που δεν ξεπερνιούνται, είναι τα χτυπήματα ζωής. Τα χτυπήματα των ανθρώπων ξεπερνιούνται. Απλά παίρνεις το μάθημα σου, πως να είσαι καλυμμένος την επόμενη φορά για να διαχειριστείς μια τέτοια συνθήκη. Το βλέπω ενδεχομένως σαν έναν αγώνα μέσα σε ρινγκ. Παίζεις, κάπου είσαι ακάλυπτος και δέχεσαι τη γροθιά. Οπότε, αρχίζεις να μαθαίνεις πως να φυλάγεσαι.

Κλονίστηκε η εμπιστοσύνη σου στον θεατρικό χώρο;

Η εμπιστοσύνη είναι μεγάλη κουβέντα, θέλει πολλή προσπάθεια για να την κερδίσεις. Θα πω ότι το να πάει κάτι στραβά είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Εξεπλάγην, ωστόσο, που συνέβη το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, στη συγκεκριμένη συνθήκη που περνούσα δύσκολα με την οικογενειακή απώλεια που βίωνα. Εκεί που ήμουν λαβωμένος, περίμενα ίσως μια άλλη αντιμετώπιση ή, αν θες, δεν περίμενα αυτή που είχα.