Νίκος Οικονομόπουλος – Πυρ και μανία στην πίστα όταν θεατής του πέταξε αναπτήρα: «Πρέπει να είναι χαζός»

Νίκος Οικονομόπουλος

"Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Εσύ τον πετάς;" ρώτησε από τη σκηνή, εμφανώς ενοχλημένος, ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Την άκρως επιτυχημένη του περιοδεία σε επιλεγμένους σταθμούς ανά την Ελλάδα συνεχίζει ο Νίκος Οικονομόπουλος αυτό το καλοκαίρι και τα… απρόοπτα δεν θα μπορούσαν βεβαίως να απουσιάζουν. Ένα εξ αυτών, δε, κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες μιας και ο λαϊκός ερμηνευτής δέχθηκε έναν αναπτήρα στη σκηνή!

Πιο συγκεκριμένα, όπως παρακολουθούμε στο σχετικό απόσπασμα που αναρτήθηκε στο TikTok, ένας θεατής θέλησε να σημαδέψει με τον αναπτήρα τον αγαπημένο τραγουδιστή στην πίστα και έτσι ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν μπόρεσε να κρύψει την έντονη, εύλογα, ενόχληση του.

«Αυτός πρέπει να είναι χαζός! Χαζός είσαι ε; Εσύ πετάς τον αναπτήρα; Εσύ τον πετάς; Μπράβο, συγχαρητήρια! Πάρε τα γυαλιά σου τώρα» ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ο Νίκος Οικονομόπουλος, από την σκηνή, απευθυνόμενος στον θεατή που επιχείρησε να διακόψει το πρόγραμμα του.

@maira_tzin #ofy #ofyou #οικονομοπουλος #νικοςοικονομοπουλος #συναυλία #ekptotosaggelos #summertour2024 #nikosoikonomopoulos #oikonomopoulos #kalamata #onlyforyou #fyp #εκπτωτος_αγγελος ♬ πρωτότυπος ήχος – maira

Για την ιστορία, δε, αμέσως μετά, ο Νίκος Οικονομόπουλος συνέχισε κανονικά το πρόγραμμά του απογειώνοντας στα ύψη το κέφι των υπόλοιπων παρευρισκομένων.

Πηγή εικόνας: NDP Photo