Νίκος Μουτσινάς: Μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε κάνουν εξαγνισμό σε ινδουιστικό ναό στο Μπαλί

Νίκος Μουτσινάς

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο Κωνσταντίνος Δέδες φόρεσαν την χαρακτηριστική πράσινη ενδυμασία στον Tirta Empul Holy Water Temple.

Στο εξωτικό Μπαλί συνεχίζει να απολαμβάνει στιγμές ξεκούρασης και ηρεμίας ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με τον Κωνσταντίνο Δέδε. Μάλιστα, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αλλά και ο οδοντίατρος αγαπούν να μοιράζονται διαρκώς ξεχωριστά στιγμιότυπα μέσα από τα social media με τους διαδικτυακούς τους φίλους.

Έτσι, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να μας δώσει μια γεύση από την εμπειρία που έζησε το απόγευμα της Δευτέρας. Με μια σειρά από ιστορίες που ανήρτησε, λοιπόν, ο παρουσιαστής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους τις στιγμές που βίωσε όταν βρέθηκε σε ινδουιστικό ναό όπου και έκανε εξαγνισμό.

Όπως παρακολουθούμε στα στιγμιότυπα, ο Νίκος Μουτσινάς φόρεσε την χαρακτηριστική πράσινη ενδυμασία που φορούν οι επισκέπτες στον Tirta Empul Holy Water Temple και έβρεξε το κεφάλι του στις πηγές.

Πλάι του, σε αυτή την εμπειρία, βρέθηκε ο Κωνσταντίνος Δέδε ο οποίος και αναδημοσίευσε τις ιστορίες του γνωστού ηθοποιού και παρουσιαστή στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.