Νίκος Κουρής – Έλενα Τοπαλίδου: «Το ζευγάρι βρίσκεται σε διάσταση εδώ και πέντε μήνες»

Κουρής Τοπαλίδου

Τι αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας OnTime.

Αίσθηση και ερωτηματικά έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες στη showbiz το γεγονός ότι ο Νίκος Κουρής φαίνεται πως δεν ακολουθεί πλέον τη σύζυγό του, Έλενα Τοπαλίδου, στο Instagram. Η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου στις lifestyle ιστοσελίδες το πρωινό της Τετάρτης (11/9), με τους πάντες να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο των δύο ηθοποιών.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο του 2023 έπειτα από 18 χρόνια σχέσης. Ωστόσο, αν και γενικότερα επέλεγαν να κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική τους ζωή, ορισμένες κινήσεις τους επόμενους μήνες και κάποιες μη κοινές εμφανίσεις σε κοινωνικές εκδηλώσεις, «φούντωσαν» τις φήμες για κρίση στον γάμο. Σε επικοινωνία των δημοσιογράφων με το περιβάλλον του ζευγαριού, καμία από τις δύο πλευρές των ηθοποιών δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα «σύννεφα».

Μάλιστα, το σημερινό (12/9) δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου βρίσκονται τους τελευταίους πέντε μήνες σε διάσταση.

«Ο δημοφιλής ηθοποιός και η ταλαντούχα χορογράφος βρίσκονται σε διάσταση τους τελευταίους πέντε μήνες και ο Νίκος Κουρής μένει όλο αυτόν τον καιρό σε άλλο σπίτι. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι αν τα σύννεφα στον γάμο τους θα οδηγήσουν σε χωρισμό ή σε επανασύνδεση», αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.