Niel Patrick Harris: Στη Μύκονο με τον σύζυγό του ο Αμερικανός ηθοποιός

Niel Patrick Harris

Οι δύο άντρες είναι μαζί από το 2004, ενώ είναι πατέρες διδύμων μέσω παρένθετης μητέρας.

Την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Μύκονο επέλεξαν ο Niel Patrick Harris και ο σύζυγός του, David Burtka, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές αυτές τις ημέρες. Ο φωτογραφικός φακός του Νίκου Ζότου για λογαριασμό του NDP απαθανάτισε το αγαπημένο ζευγάρι σε παραλία του νησιού, να κάνει χαμογελαστό το μπάνιο του και να απολαμβάνει τον ελληνικό ήλιο.

O Niel Patrick Harris έγινε ευρέως γνωστός παγκοσμίως μέσα από τη συμμετοχή του στην αμερικανική σειρά-φαινόμενο «How I Met Your Mother», που προβλήθηκε για εννέα συνολικά σεζόν (2005-2014) σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και για πολλούς αποτέλεσε τη συνέχεια – αν όχι το αντίπαλον δέος – των Friends.

Ο δημοφιλής ηθοποιός και ο σεφ είναι μαζί από το 2004, ενώ δημοσιοποίησαν για πρώτη φορά τη σχέση τους το 2007. Το 2010 απέκτησαν δίδυμα (τη Harper Grace and τον Gideon Scott) μέσω παρένθετης μητέρας. Όταν ο γάμος των ομόφυλων ζευγαριών νομιμοποιήθηκε στις ΗΠΑ το 2011, το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του και τρία χρόνια αργότερα πραγματοποίησε και τη γαμήλια τελετή σε κλειστό κύκλο στην Ιταλία.

Όπως έχουν εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις τους, ο Niel Patrick Harris και ο David Burtka γνωρίστηκαν το 2004 στον δρόμο, την ώρα που διέσχιζαν μία λεωφόρο της Νέας Υόρκης. Ωστόσο, ο ηθοποιός έκανε το δικό του coming-out δύο χρόνια αργότερα σε συνέντευξή του, δύο μήνες αφότου η 2η σεζόν του How I Met Your Mother είχε βγει στον αέρα και η καριέρα του βρισκόταν ήδη στο απόγειό της.