Νέλλη Γκίνη: «Με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα δεν υπήρξαμε ποτέ φίλοι»

Νέλλη Γκίνη

"Θέλω να φύγω αν θέλει κι ο Θεός ήρεμα στο σπίτι μου και στον ύπνο μου".

Στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου άνοιξε την καρδιά της η Νέλλη Γκίνη. Η γνωστή ηθοποιός θυμάται τις αναμνήσεις που τις φέρνουν στο μυαλό οι ελληνικές ταινίες της δεκαετίας του ’60 και του ’70, ενώ μιλά και για τη στενή σχέση που είχε με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

«Με τον Λάμπρο δεν υπήρξα ποτέ φίλη, ήταν ο άνθρωπος που μου άπλωσε το χέρι μαζί με τον Κώστα Καραγιάννη να κάνω τα πρώτα μου κινηματογραφικά βήματα. Ήταν ένας αξιοπρεπής, δοτικός και βέβαια ταλαντούχος άνθρωπος με χιούμορ, αργότερα δουλέψαμε και στο θέατρο. Τον ευχαριστώ και πάντα έχει μία ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου», εξομολογείται η Νέλλη Γκίνη.

Αν τύχει και παρακολουθήσετε τις παλιές ταινίες σας, ποια συναισθήματα σας γεννώνται;

«Τα χρόνια της αθωότητας και της ξεγνοιασιάς, γιατί έτσι το βίωνα εγώ, σαν ένα όμορφο όνειρο που γινόταν πραγματικότητα. Συγκινούμαι βλέποντας τις παλιές ταινίες μου», απαντά η ηθοποιός σε άλλο σημείο.

«Κάποτε έλεγα ότι θα ήθελα να πεθάνω στο σανίδι και το εννοούσα. Τώρα όμως όχι, θέλω να φύγω αν θέλει κι ο Θεός ήρεμα στο σπίτι μου και στον ύπνο μου», παραδέχεται η Νέλλη Γκίνη στο περιοδικό Λοιπόν.