Νέλλη Γκίνη: «Δυο φορές το επιχείρησα με μεγάλη αποτυχία δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα»

Νέλλη Γκίνη

"Όχι, δεν ανήκω σε αυτούς που έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα, δεν με πειράζει" ομολογεί η Νέλλη Γκίνη.

Η Νέλλη Γκίνη έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, αυτή την εβδομάδα, στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Η έμπειρη κυρία του θεάτρου και του κινηματογράφου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα λαμπερά αστέρια του παρελθόντος αλλά και τις οικονομικές πληγές που της άφησε η ενασχόληση με την θεατρική παραγωγή.

Θα ξαναγεννηθούν, πιστεύετε, αντίστοιχοι ηθοποιοί του μεγέθους του Λάμπρου Κωνσταντάρα, της Αλίκης Βουγιουκλάκη, της Τζένης Καρέζη, του Ντίνου Ηλιόπουλου;

Οι άνθρωποι αυτοί ήταν μοναδικοί, έγραψαν τη δική τους μεγάλη ιστορία. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι επόμενες γενιές δεν ανέδειξαν άλλους άξιους καλλιτέχνες.

Η ενασχόληση σας με τις θεατρικές παραγωγές είχε ως αποτέλεσμα να χάσετε χρήματα και, αν και, πως το διαχειριστήκατε; Είστε από τους ηθοποιούς που μπορούμε να πούμε ότι έκαναν περιουσία και δεν χρειάζεται να δουλέψετε;

Δυο φορές επιχείρησα να ασχοληθώ με τις θεατρικές παραγωγές με μεγάλη αποτυχία δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που είχα κερδίσει με πολύ κόπο. Όχι, δεν ανήκω σε αυτούς που έχουν λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα, δεν με πειράζει, είμαι από τους ανθρώπους που εκτιμούν το ότι είμαι υγιής. Έχω μια ζωή γεμάτη και πάνω απ’ όλα το παιδί μου, ό,τι πιο πολύτιμο για μένα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo