Νεφέλη Ορφανού: «Ούτε τη Γη της Eλιάς βλέπω ούτε τη Γη της Παναγιάς»

Νεφέλη Ορφανού

"Στην Ελλάδα είμαστε, όταν λες ότι δεν μπορείς την αγάπη του κόσμου, την έχεις ψωνίσει" δηλώνει, ακόμα, η Νεφέλη Ορφανού.

Χειμαρρώδης εμφανίζεται η Νεφέλη Ορφανού στην πρόσφατη της συνέντευξη την οποία και έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μάλιστα, μέσα σε πολλά άλλα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στην δυσκολία διαχείρισης της αναγνωρισιμότητας από νέους συναδέλφους της όσο και σε πρόσωπα που μπαίνουν από άλλους χώρους σε αυτόν της υποκριτικής.

Τρομάξατε ποτέ με την επιτυχία, γιατί υπάρχουν συνάδελφοι σας που δεν μπορούν να διαχειριστούν την αγάπη του κόσμου.

Αυτές είναι αηδίες. Ίσα ίσα που η αγάπη του κόσμου σου δίνει φτερά. Δηλαδή οι άνθρωποι που κάνουν επιτυχία στο Χόλιγουντ τι πρέπει να κάνουν; Στην Ελλάδα είμαστε που μας βλέπει ένα ορισμένο κοινό, όταν λοιπόν λες ότι δεν μπορείς την αγάπη του κόσμου, την έχεις ψωνίσει.

Πως σας φαίνεται που παίζουν σε σειρές πρόσωπα από ριάλιτι, όπως ο Γιώργος Αγγελόπουλος;

Δεν τον ξέρω. Καταρχάς δεν βλέπω ριάλιτι. Ούτε τη «Γη της ελιάς» βλέπω ούτε τη «Γη της Παναγιάς». Ανέκαθεν πάντως έμπαιναν στη δoyλειά μας πρόσωπα που δεν έχουν σπουδάσει υποκριτική. Τα χρόνια τα παλιά κανείς δεν πήγαινε σε σχολή και έβγαινα καταπληκτικά ταλέντα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo