Νεφέλη Ορφανού: «Αν δυο άντρες μπορέσουν μετά από δυο αιώνες να βάλουν και μήτρα, τι να πω»

Νεφέλη Ορφανού

"Και τα παιδιά που μεγάλωσαν με γιαγιά, παππού, θείο και όχι με γονείς, έγιναν χάλια" δηλώνει, παράλληλα, η Νεφέλη Ορφανού.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Νεφέλη Ορφανού στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου αυτή την εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η δημοφιλής πρωταγωνίστρια κλήθηκε να εκφράσει την προσωπική της άποψη για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια και το φλερτ που έχει δεχθεί και η ίδια από γυναίκες.

Ποια είναι η γνώμη σας για το νομοσχέδιο για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια;

Αυτό είναι ένα μεγάλο και παραβατικό λάθος. Είμαι κάθετα αντίθετη, δεν το συζητάω. Η φύση, ο Θεός, δεν ξέρω ποιος, έκανε τον άντρα και τη γυναίκα για τη διαιώνιση του είδους. Χρειάζεται ένα αρσενικό και ένα θηλυκό λοιπόν. Αν δυο άντρες μπορέσουν μετά από δυο αιώνες και να βάλουν και μήτρα, τι να πω. Είναι εγκληματικό λάθος και καταγγέλλω αυτόν τον νόμο.

Το παιδί θέλει μπαμπά και μαμά. Ούτε δύο άντρες ούτε δύο γυναίκες μπορούν να μεγαλώσουν σωστά ένα παιδί. Και τα παιδιά που μεγάλωσαν με γιαγιά, παππού, θείο και όχι με γονείς, έγιναν χάλια. Η διαιώνιση του είδους είναι ένα αρσενικό και ένα θηλυκό ακόμη και στα άνθη, αυτό δεν γίνεται να το αλλάξουμε. Έχω φίλους πάντως ομοφυλόφιλους που είναι αριστουργηματικοί άνθρωποι.

Σας ερωτεύτηκαν γυναίκες;

Ναι, πολλές γυναίκες με ερωτεύτηκαν. Με φλέρταραν και τους εξηγούσα ότι μου άρεσαν οι άντρες. Μου έλεγαν να δοκιμάσουμε ερωτικά και τους έλεγα πως δεν έχω χρόνο.