Zappit

Νατάσα Εξηνταβελώνη: «Έχω συνηθίσει η στεναχώρια, η απογοήτευση και ο θυμός μου να μην μπορούν να διοχετευθούν πουθενά»

"Η λογοκρισία της εποχής μας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο άρα νομίζω πως πρέπει να φερθούμε έξυπνα" ομολογεί, μεταξύ άλλων, η Νατάσα Εξηνταβελώνη.

Λίγο πριν πέσει η αυλαία της καθημερινής σειράς «Παράδεισος των κυριών» στον Alpha, η Νατάσα Εξηνταβελώνη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μάρα Σαρρή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απογοήτευση που αισθάνεται για την σημερινή εικόνα της ελληνικής κοινωνίας.

Έχεις απογοητευτεί από τον κόσμο όπως είναι σήμερα;

Ναι. Το πιο απογοητευτικό και από το τι συμβαίνει στον κόσμο είναι η ταχύτητα με την οποία τα συνηθίζουμε όλα αυτά. Και νομίζω ότι πια δεν υπάρχει κάποιο μέτρο τού τι κακό μπορεί να συμβεί. Έχει χαθεί. Για τον πολύ απλό λόγο ότι όλα πια είναι πληροφορία, εικόνα, βίντεο, οπότε καταναλώνονται όλα με τον ίδιο τρόπο και με την ίδια ταχύτητα. Με την ίδια ταχύτητα που καταναλώνεται μια διαφήμιση καταναλώνεται και ένας πόλεμος όπως βλέπουμε. Εγώ προσωπικά έχω συνηθίσει η στεναχώρια μου, η απογοήτευση μου και ο θυμός μου να μην μπορούν να διοχετευθούν πουθενά και να μην προσφέρουν μεγάλη αλλαγή.

Είναι απογοητευτικό αλλά δεν βρίσκω ότι εκεί τελειώνει η ζωή. Ίσα ίσα, τον τελευταίο καιρό έχω αρχίσει να σκέφτομαι πράγματα που δεν είχα σκεφτεί πριν. Αναλογίζομαι ότι μάλλον κάπως αλλιώς αλλάζει ο κόσμος και όχι με τον τρόπο που είχαμε συνηθίσει τις προηγούμενες δεκαετίας. Οπότε πρέπει να αναζητήσουμε άλλες τεχνικές αν θέλουμε να ακουστεί η φωνή μας. Αν θέλουμε να είμαστε επαναστατικοί. Η λογοκρισία της εποχής μας ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Άρα νομίζω πως πρέπει να φερθούμε έξυπνα και να ενεργήσουμε με πολύ διαφορετικούς τρόπους από αυτούς που έχουν λειτουργήσει γενιές στο παρελθόν.