Μην αρχίζεις τη μουρμούρα – Η Άννη Θεοχάρη αποχαιρετά τη σειρά: «Θα νοσταλγώ τα μουρμουρέικα χρόνια»

Άννα Θεοχάρη

"Μέσα από τη Μουρμούρα αγάπησα την τηλεόραση και μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω πράγματα για μένα" διευκρινίζει η Άννη Θεοχάρη.

Η Άννη Θεοχάρη έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη όπου και μίλησε για τον ρόλο που ερμήνευσε στη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στον Alpha. Μάλιστα, το πανηγυρικό φινάλε του αγαπημένου σίριαλ έμελλε να γραφτεί με τον πιο σουρεάλ τρόπο το βράδυ της Κυριακής.

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Έπεσε η αυλαία μετά από 11 χρόνια με τον πιο σουρεάλ τρόπο

Η μακροβιότερη σειρά ρίχνει αυλαία οριστικά και αμετάκλητα. Τι αναμνήσεις κρατάτε από αυτή τη συνεργασία σας;

Ήταν η πρώτη μου δουλειά στην τηλεόραση. Μέσα από τη Μουρμούρα αγάπησα την τηλεόραση και μου δόθηκε η ευκαιρία να δείξω πράγματα για μένα. Νιώθω πως στη δουλειά αυτή απέκτησα πολύ ωραίες σχέσεις που θα κρατήσουν για καιρό. Τα «μουρμουρέικα» χρόνια θα τα νοσταλγώ και θα τα θυμάμαι πάντα με αγάπη.

Η «Μουρμούρα» ήταν απολαυστική και πίσω από τις κάμερες;

Ναι, ήταν, χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι άνθρωποι της δούλεψαν για τη σειρά αυτή σχεδόν δώδεκα χρόνια. Την αγάπησαν, τη φρόντισαν και στο τέλος έγιναν οικογένεια. Εγώ από την πρώτη στιγμή ένιωσα τη φροντίδα και την αγάπη αυτή. Δεν νομίζω ότι εύκολα θα ξαναβρεθώ σε τέτοια εργασιακή συνθήκη και θα είμαι πάντα ευγνώμων για την οικογένεια της Μουρμούρας.