Μιχάλης Ρέππας: «Συμβαίνει να μην πείθομαι, δεν πιστεύω στον Θεό»

Μιχάλης Ρέππας

"Σέβομαι και αυτούς που πιστεύουν και αυτούς που δεν πιστεύουν, εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός" δηλώνει ο Μιχάλης Ρέππας.

Μιχάλης Ρέππας έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου με αφορμή και την κυκλοφορία του πρώτου τρέιλερ για τη νέα σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» στο πρόγραμμα του Alpha. Μάλιστα, ανάμεσα σε άλλα, ο επιτυχημένος σεναριογράφος αναφέρθηκε στη σχέση με την πίστα αλλά και στα όνειρα που δεν έκανε ποτέ μέχρι σήμερα.

Πιστεύετε στον Θεό;

Σέβομαι και αυτούς που πιστεύουν και αυτούς που δεν πιστεύουν. Νομίζω ότι εξαρτάται από τον χαρακτήρα του καθενός. Εγώ συμβαίνει να μην πείθομαι, δεν πιστεύω. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν σέβομαι κάποιον που πιστεύει. Εντάξει, αν είναι κάποιος θρησκόληπτος, μπορεί απλά να μου φανεί λίγο αστείος. Οι θρησκευόμενοι άνθρωποι, όμως, δεν μου φαίνονται αστείοι.

Τι όνειρα κάνετε για το μέλλον;

Ποτέ δεν έκανα όνειρα. Η ζωή όμως μου τα έφερε πάρα πολύ απλόχερα. Για την ακρίβεια, θα έλεγα ότι το απλόχερα είναι μικρή λέξη για να περιγράψω όσα μου έφερε.