Μιχάλης Ρέππας για Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σε εκείνη τη σκηνή εγώ γελούσα και εκείνη είχε θυμώσει»

Μιχάλης Ρέππας, Άννα Παναγιωτοπούλου

"Ήταν ένα βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις στις Τρεις Χάριτες" παραδέχεται, ξανά, ο Μιχάλης Ρέππας.

Με αφορμή τη νέα κωμική σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» στον Alpha, ο Μιχάλης Ρέππας έδωσε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις «Τρεις Χάριτες» και τις πιο χαρακτηριστικές σκηνές που θυμάται ως και σήμερα.

Μετανιώσατε που όλα αυτά τα χρόνια δεν επιτρέπατε να προβληθούν οι «Τρεις Χάριτες» σε επανάληψη;

Ναι, ήταν ένα βλακώδες λάθος μας να απαγορεύσουμε τις επαναλήψεις στις «Τρεις Χάριτες». Όποιος όμως παίρνει πολλές αποφάσεις, κάπου θα κάνει και λάθος. Δεν μπορείς να μην αφήνεις στον εαυτό σου το περιθώριο αν κάνει λάθος. Η ψηφιοποίηση ολοκληρώθηκε και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψαν. Στα 20 χρόνια είχαμε γράψει 4 επεισόδια αστυνομικής υφής για τις «Τρεις Χάριτες» αλλά δεν γυρίστηκαν ποτέ.

Υπάρχει κάποια σκηνή από τις «Τρεις Χάριτες» που ξεχωρίζετε;

Στη σκηνή που η Άννα Παναγιωτοπούλου παθαίνει λουμπάγκο, γελούσα και εκείνη είχε θυμώσει. Ένα από τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν αυτό στην παραλία, έπαθαν εγκαύματα και οι τρεις. Με συγκινεί η σκηνή που οι «Τρεις Χάριτες» παίζουν τις τρεις αδελφές του Τσέχωφ. Από τα επεισόδια που θυμάμαι, είναι αυτό με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου ως βαφτισιμιά. Επίσης, η τελευταία σκηνή που γυρίσαμε ήταν η τελευταία του σίριαλ. Η πρώτη σκηνή της σειράς με τη Νένα και τη Μίνα, ήταν και η πρώτη που γυρίσαμε. Τα κορίτσια ήταν πολύ ευσυγκίνητα και δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε την τελευταία σκηνή.

Πηγή εικόνας: NDP Photo