Μελίνα Ασλανίδου: «Αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα»

Μελίνα Ασλανίδου

"Εγώ τα λάθη μου τα αγαπάω, δεν είναι κακό να κάνεις λάθη" εξομολογήθηκε, μεταξύ άλλων, η Μελίνα Ασλανίδου.

Με αφορμή την καλοκαιρινή της περιοδεία ανά την Ελλάδα, η Μελίνα Ασλανίδου έδωσε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική ερμηνεύτρια μίλησε για την σχέση που διατηρεί με τα social media και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τα αρνητικά σχόλια.

Ποια είναι η σχέση σας με τα social media;

Καλή, μπήκα πολύ γρήγορα στα social media. Ήταν ένας τρόπος να επικοινωνείς, πάντα έχει παγίδες ειδικά στην αρχή, αλλά τώρα νομίζω όλοι τα διαχειριζόμαστε με έναν τρόπο. Εγώ τα διαχειρίζομαι με έναν πιο θετικό για μένα τρόπο. Αν θέλω να επικοινωνήσω κάτι με τον κόσμο, το κάνω.

Το γεγονός ότι εκεί πίσω από την ανωνυμία του ο καθένας μπορεί να «χτυπήσει» σε ευαίσθητα θέματα, είναι κάτι που σας επηρεάζει;

Τα προσπερνάω, γιατί είναι κάτι που δεν είμαι εγώ. Αν κάτι αφορά τη Μελίνα, μπορεί να ασχοληθώ και να πω «α λες να έκανα κάποιο λάθος;». Εγώ τα λάθη μου τα αγαπάω, δεν είναι κακό να κάνεις λάθη, αλλά αν λάβω κάποιο πικρόχολο σχόλιο, αδιαφορώ γιατί δεν έχει να κάνει με μένα. Εγώ τα δικά μου τα πικρόχολα τα λύνω, αν και δεν έχω.