Zappit

Matt LeBlanc: Το καστ των Friends ανησυχεί για τον «Τζόι» μετά τον θάνατο του Matthew Perry

Τι συμβαίνει με τον δημοφιλή ηθοποιό;

Ανησυχούν οι συμπρωταγωνιστές του Matt LeBlanc από τους Friends, γιατί «έχει αποτραβηχτεί πολύ» μετά τον θάνατο του αξέχαστου Matthew Perry που υποδυόταν τον Τσάντλερ.

Ο Matt LeBlanc από την εμβληματική κωμική σειρά Friends φέρεται να προκάλεσε ανησυχία στους συμπρωταγωνιστές του οι οποίοι είναι οι Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox και David Schwimmer μετά την πρόσφατη «ατημέλητη» εμφάνισή του. Ο ηθοποιός έχει βγει δημοσίως μόνο 2 φορές από τότε που ο κολλητός του φίλος, Matthew Perry, πέθανε τον Οκτώβρη του 2023.

Ο 57χρονος που υποδύθηκε τον αγαπημένο χαρακτήρα του ξεκαρδιστικού Τζόι Τριμπιάνι κρατά χαμηλό προφίλ εδώ και μήνες. Ο LeBlanc, σε φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται εξαντλημένος και σε κακή κατάσταση. Ο ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνισή του βρέθηκε στο Λος Άντζελες με την κόρη του Μαρίνα για να ψωνίσει ένα αυτοκίνητο.

Το «εξαντλημένο» βλέμμα του «Τζόι» πυροδότησε μάλιστα συζητήσεις στα social media, με τους φανς να τονίζουν την σχεδόν αγνώριστη εμφάνιση του ηθοποιού. Σύμφωνα με πηγή από τον κύκλο των ηθοποιών, οι συμπρωταγωνιστές του στα «Φιλαράκια» έχουν έρθει σε επαφή μαζί του, προσφέροντας υποστήριξη, αφού πλέον ακούν νέα του πολύ πιο σπάνια από όσο συνήθιζαν.

«Κανείς δεν κρίνει τον Matt για την αλλαγή στο σώμα του, ούτε τον κατηγορεί αν έχει αναπτύξει ανθυγιεινές συνήθειες. Αυτό που ανησυχεί πολύ την Jannifer Anniston και τους υπόλοιπους ηθοποιούς είναι ότι έχει απομονωθεί πλήρως και δεν λέει τα νέα του», αναφέρει στη συνέχεια η πηγή.

Αυτή η πρόσφατη έξοδος πιθανότατα σηματοδοτεί την πρώτη δημόσια εμφάνιση του Matt LeBlanc από τον περασμένο Δεκέμβριο, μόλις δύο μήνες αφότου ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός μέσα στο τζακούζι του.

Τελευταία φορά ο 57χρονος έκανε δημόσια εμφάνιση τον Νοέμβριο του 2023 στην κηδεία του πρώην συμπρωταγωνιστή και καλού του φίλου στο Forest Lawn Memorial Park στο Hollywood Hills.

Ωστόσο, η πηγή καθησυχάζει ότι ο LeBlanc εξακολουθεί να έχει την αμέριστη υποστήριξη των παλιών του φίλων. «Η Τζεν, η Κόρτνεϊ, η Λίζα και ο Ντέιβιντ θέλουν όλοι να τον “επαναφέρουν” και να τον δουν να χαμογελά ξανά».

Ο θάνατος του Matthew Perry σηματοδότησε αναμφισβήτητα το «τέλος μιας εποχής» για το καστ των Friends και τους θαυμαστές της θρυλικής σειράς.

Πηγή: newsit.gr