Zappit

Μάριος Ιορδάνου: «Έκλεισα εγώ τις πόρτες, «δεν θέλω άλλο» είπα κάποια στιγμή»

"Δεν ήταν αυτός ο δρόμος μου, ήθελα να ανοίξω το μονοπάτι με τους δικούς μου όρους" εξηγεί ο Μάριος Ιορδάνου.

Με αφορμή τη σειρά «Μαύροι πίνακες» που συνυπογράφει μαζί με την σύντροφο του, Σοφία Καζαντζιάν έδωσε ο Μάριος Ιορδάνου μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, αυτή την εβδομάδα, στην εφημερίδα On Time και τη δημοσιογράφο Σίσσυ Μενεγάτου. Μεταξύ πολλών άλλων, δε, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην απόφαση να διατηρεί μια σταθερή απόσταση από τα φώτα της δημοσιότητας και την υπερέκθεση.

Από την εποχή του «Μεγάλου θυμού» στην τηλεόραση και αργότερα στις «Φιλοδοξίες» γινόταν χαμός για σένα, καθώς ήσουν ο κούκλος ζεν πρεμιέ με το διαφορετικό στιλ και φιζίκ. Αυτό σου έκλεισε ή σου άνοιξε πόρτες; Σε φόβισε η τυποποίηση και είπες πολλά «όχι» για να μην τυποποιηθείς;

Τις πόρτες τις έκλεισα εγώ. Είπα κάποια στιγμή «δεν θέλω άλλο», δεν ήταν αυτός ο δρόμος μου. Ήθελα το μονοπάτι. Και ήθελα να το ανοίξω με τους δικούς μου όρους. Με νοιάζει μόνο πως νιώθω εγώ μέσα σε ό,τι κάνω. Δεν υπάρχει τυποποίηση. Ποιος θα τυποποιήσει ποιον; Εγώ σήμερα είμαι έτσι κι αύριο αλλάζω και κάνω κάτι άλλο. Αρκεί να νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου. Οι ταμπέλες υπάρχουν μόνο για να μην κουραζόμαστε να ψάχνουμε σε βάθος.

Πως ένιωσες με τη μεγάλη δημοσιότητα που μπήκε στη ζωή σου, δεδομένου ότι ήσουν πάντα εκ πεποιθήσεως μακριά από τη λεγόμενη σόουμπιζ και τη μεγάλη έκθεση;

Δεν με απασχολούσε και δεν με απασχολεί. Εγώ θέλω να μιλήσω μέσα από τις ιστορίες μου. Θέλω να δημιουργήσω. Το μόνο που με νοιάζει είναι η διαδικασία της δημιουργίας.

Πηγή εικόνας: NDP Photo