Μαρινέλλα: Κατέρρευσε στη σκηνή – «Πάγωσε» το Ηρώδειο

Μαρινέλλα

Διαβάστε περισσότερα...

Την μεγάλη της συναυλία στο Ηρώδειο είχε η Μαρινέλλα το βράδυ της Τετάρτης για την οποία και θα συναντούσε επί σκηνής τον αγαπημένο της φίλο και συνάδελφο, Αντώνη Ρέμο. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια είχε ετοιμάσει με προσοχή και αγάπη μια παράσταση κορύφωση της σπουδαίας μουσικής διαδρομής της.

Από νωρίς το βράδυ της Τετάρτης, το  Ωδείο Ηρώδου του Αττικού άρχισε να γεμίζει από κόσμο που έσπευσε να απολαύσει την ιδιαίτερη αυτή στιγμή για τη Μαρινέλλα.

Όπως έγινε γνωστό, όμως, λίγα μόλις λεπτά μετά την έναρξη του μουσικού ταξιδιού, ένα λιποθυμικό επεισόδιο της αγαπημένης ερμηνεύτριας ήρθε να διακόψει την συναυλία και να «παγώσει» τους χιλιάδες θεατές.

Ειδικότερα, όπως διακρίνουμε και σε σχετικό απόσπασμα που δημοσιεύθηκε στα social media, η Μαρινέλλα έχασε επί σκηνής τις αισθήσεις της και αρκετά άτομα της παραγωγής έσπευσαν αμέσως κοντά της προκειμένου να της προσφέρουν την βοήθεια τους.

Ο κόσμος που παρακολουθούσε από τις κερκίδες του θεάτρου ξέσπασε, επανειλημμένως, σε χειροκροτήματα προς ένδειξη συμπαράστασης ενώ, λίγο αργότερα, άνθρωπος της παραγωγής ενημέρωσε πως η συναυλία αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Πηγή εικόνας: NDP Photo