Μαρινέλλα – Η Ιωάννα Παππά στην πιο τρυφερή εξομολόγηση: «Μου σιγοτραγουδούσε ένα νανούρισμα στο αυτί»

Ιωάννα Παππά

"Πρώτη μου δουλειά στην ΕΡΤ1 μαζί με την σπουδαία αυτή Κυρία, απόλυτα ανθρώπινη" θυμάται η Ιωάννα Παππά.

Την πιο γλυκιά και έντονη της σκέψη στη Μαρινέλλα έχει η Ιωάννα Παππά, όπως φρόντισε να γνωστοποιήσει μέσα από τα social media το βράδυ της Παρασκευής στους διαδικτυακούς του φίλους. Οι δυο τους άλλωστε είχαν συνεργαστεί πολλά χρόνια πριν όταν και η γοητευτική ηθοποιός ξεκινούσε την τηλεοπτική της διαδρομή.

Ειδικότερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ιωάννα Παππά δημοσίευσε μια εικόνα από παλαιότερη φωτογράφιση που είχε κάνει η Μαρινέλλα και έγραψε τα εξής λόγια για την σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει η δημοφιλής τραγουδίστρια. «Πρώτη μου δουλειά στην ΕΡΤ1 μαζί με την σπουδαία αυτή Κυρία. Σπουδαία γιατί είναι απόλυτα ανθρώπινη».

«Θυμάμαι να με έχει αγκαλιά – σε ένα δύσκολο γύρισμα με πολύ κρύο – να μου ζεσταίνει τα χέρια και να μου σιγοτραγουδάει ένα νανούρισμα στο αυτί μόνο για μένα. Συγκλονιστική σε όλα της».

«Περαστικά να είναι όλα τα δυσάρεστα στην ζωή σου» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παππά στη λεζάντα με την οποία και συνόδευσε αυτή την τρυφερή ανάρτηση για την Μαρινέλλα.