Μαρίνα Σάττι: Έπαιξε στην Επίδαυρο και αποθεώθηκε από το κοινό

Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια συμμετείχε στην παράσταση "Ικέτιδες" του Αισχύλου.

Την πρώτη της συμμετοχή σε θεατρική παράσταση μετά την εμφάνισή της στη Eurovision πραγματοποίησε η Μαρίνα Σάττι. Η δημοφιλής τραγουδίστρια έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα εντατικές πρόβες για τις «Ικέτιδες» του Αισχύλου και το βράδυ της Παρασκευής (23/8) ανέβηκε στη σκηνή της Επιδαύρου καταχειροκροτούμενη, εντυπωσιάζοντας για ακόμη μία φορά με την ερμηνεία της.

Εξήντα χρόνια από το πρώτο ανέβασμα του έργου στην Επίδαυρο, το Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν και το Θέατρο του Νέου Κόσμου παρουσίασε την τραγωδία του Αισχύλου με ένα σπουδαίο καστ ηθοποιών, όπως η Λένα Παπαληγούρα, η Λουκία Μιχαλοπούλου, ο Γιάννης Τσορτέκης, ο Άκης Σακελλαρίου και η κορυφαία Ελληνίδα τραγωδός, Λυδία Κονιόρδου.

Σημειώνεται πως η Μαρίνα Σάττι συμμετέχει στο έργο μόνο για τις παραστάσεις στην Επίδαυρο, όπου εμφανίζεται ως σολίστ μαζί με τις χορωδούς από το γυναικείο χορωδιακό της σχήμα με το όνομα Chóres.

Η δισκογραφική εταιρεία Minos EMI δημοσίευσε βίντεο από την ερμηνεία της τραγουδίστριας στο Αρχαίο Θέατρο της Επιδαύρου, όπου η ίδια εντυπωσίασε με την εμφάνισή της και έλαβε θερμότατο χειροκρότημα από τους θεατές.

@minosemi_official @SATTI • «Ικέτιδες του Αισχύλου» 🎭🎤 Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου | #marinasatti #satti #epidaurus #live #iketides #MinosEMI #GoldenRecords ♬ πρωτότυπος ήχος – minosemi_official