Μαρίνα Σάττι: Έκανε unfollow σε συνάδελφό της μετά τις αιχμηρές του δηλώσεις

Μαρίνα Σάττι

Το euro... drama συνεχίζεται και μετά το τέλος της φετινής Eurovision.

Μπορεί η Eurovision 2024 να έχει ολοκληρωθεί εδώ και λίγους μήνες, αλλά ο απόηχός της υπάρχει μέχρι και σήμερα. Ο Κροάτης Baby Lasagna, ο οποίος ήρθε δεύτερος στον διαγωνισμό, μίλησε σε κροατικό μέσο για όσα εκτυλίχθηκαν παρασκηνιακά με τη φετινή συμμετοχή του Ισραήλ. Μάλιστα, ο εκπρόσωπος της Κροατίας έψεξε τόσο τη Μαρίνα Σάττι, όσο και το νικητή Nemo και ιδιαίτερα το Bambie Thug, αναφέροντας πως δεν κατάλαβε γιατί έδειξαν δυσαρέσκεια με τη συμμετοχή του Ισραήλ.

«Είναι η πρώτη φορά που μιλάω για αυτό. Περιμέναμε στην σειρά για την παρέλαση και όλα ήταν μια χαρά. Οι εκπρόσωποι της Ελλάδας και της Ιρλανδίας στεκόντουσαν στη θέση τους και ξαφνικά κάποιος πέρασε και τις έβγαλε βίντεο, νομίζω κάποιος από την αποστολή του Ισραήλ. Το Bambie άρχιζε να φωνάζει «Μην με βγάζεις βίντεο!», φώναζε σαν άγριο σκυλί. Και φώναζε ότι είναι μια «γιορτή αγάπης και ειρήνης» καθώς έκλαιγε… όλοι σοκαριστήκαμε. Προσωπικά δάγκωσα τα χείλη μου προσπαθώντας να μην γελάσω. Μιλούσε για αγάπη και ειρήνη ενώ φώναζε και νευρίαζε, αχρείαστο δράμα. Στο τέλος, το Bambie το Nemo, και δεν ξέρω ποιος άλλος, πήγανε στα δωμάτιά τους και έκλαιγαν. Τι τρέχει παιδιά; Είμαστε στην Eurovision!»

«Δεν ξέρω γιατί το Bambie, η Μαρίνα και το Nemo ήταν τόσο αναστατωμένοι με την Ισραηλινή αποστολή. Δεν ήταν τόσο ενοχλητικοί, τουλάχιστον από ό,τι είδα εγώ. Όσο για την δήλωση του Bambie πως το έβγαλαν βίντεο, υπήρχαν κάμερες παντού και όλοι φωτογράφιζαν τους πάντες. Απλά μου φάνηκε περίεργο που μιλούσε για ειρήνη ενώ συμπεριφέρθηκε με θυμό και απογοήτευση».

Μετά τις αιχμηρές του δηλώσεις, η αντίδραση της Μαρίνας Σάττι ήταν να κάνει unfollow στον καλλιτέχνη, όπως και το Nemo και το Bambie Thug. Το ίδιο έπραξε, βέβαια, και ο Baby Lasagna προς όλους τους προαναφερθέντες.

Πηγή εξωτερικής εικόνας NDP