Μαρίνα Ψάλτη: «Στη ζωγραφική είμαι εγώ και το τελάρο μου, μου αρέσει αυτή η μοναξιά»

Μαρίνα Ψάλτη

"Άλλες φορές προτιμώ την κοινωνικότητα που έχουν το θέατρο και η τηλεόραση" εκμυστηρεύτηκε η Μαρίνα Ψάλτη.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα φιλόδοξη παραγωγή «Άγιος έρωτας» του Alpha, η Μαρίνα Ψάλτη έδωσε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα. Μέσα σε όλα, μάλιστα, η έμπειρη πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στην απόφαση που πήρε πριν πολλά χρόνια να ασχοληθεί με την υποκριτική όσο και την αγάπη που τρέφει, επίσης, για τη ζωγραφική.

Πως αποφασίσατε να ασχοληθείτε με την υποκριτική;

Απλώς συνέβη. Είχα τελειώσει την Καλών Τεχνών, σπούδασα ζωγραφική και σκηνογραφία. Τότε ξεπήδησε μια ανάγκη την οποία όφειλα να την ακούσω και τελικά έμεινα στην υποκριτική. Δεν γύρισα πίσω στη ζωγραφική, βέβαια ζωγραφίζω ακόμα. Το καλοκαίρι έκανα και μία έκθεση.

Τι σας προσφέρει το κάθε είδος τέχνης;

Στην υποκριτική υπάρχει πολύς κόσμος. Αντιθέτως, στη ζωγραφική είμαι εγώ και το τελάρο μου. Μου αρέσει όλη αυτή η μοναξιά και η συγκέντρωση που μου προσφέρει. Άλλες φορές προτιμώ την κοινωνικότητα που έχουν το θέατρο και η τηλεόραση. Μάλιστα, σε κάποιες περιπτώσεις είναι λυτρωτικές. Άλλες στιγμές, που έχω ανάγκη την απομόνωση, μου την προσφέρει η ζωγραφική. Οπότε υπάρχει μια ισορροπία.

Πηγή εικόνας: NDP Photo