Μαρίνα Ψάλτη: «Δεν είναι τα χρήματα και η αναγνωρισιμότητα τα κριτήρια μου»

Μαρίνα Ψάλτη

"Δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί για κάποιον λόγο γίνονται όλα. Πάντα κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις" εξηγεί η Μαρίνα Ψάλτη.

Στη νέα σειρά του Alpha, Άγιος Έρωτας συμμετέχει η Μαρίνα Ψάλτη και με αυτή την αφορμή έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και τη δημοσιογράφο Μαίρη Καράμπελα αυτή την εβδομάδα. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια μίλησε, ανάμεσα σε άλλα, για τα κριτήρια των καλλιτεχνικών της επιλογών και τη σχέση που διατηρεί με τη μικρή οθόνη.

Με ποια κριτήρια επιλέγεται τις δουλειές σας;

Βασίζομαι κυρίως στο ένστικτο μου. Δεν με νοιάζει αν μια δουλειά είναι μοναδική, ούτε αν έχει και πάρα πολύ καλά χρήματα και τρομερή αναγνωρισιμότητα. Δεν είναι αυτά τα κριτήρια μου. Το κριτήριο μου είναι ακούγοντας για την κάθε δουλειά να λειτουργήσει μέσα μου και να μπορώ να φανταστώ σε αυτή. Φυσικά, παίζουν ρόλο και οι συντελεστές.

Σας δικαιώνει το ένστικτο σας;

Οι φίλοι μου λένε ότι έχω ισχυρό ένστικτο. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω πέσει και έξω σε κάποιες επιλογές μου. Αλλά δεν μετανιώνω για τίποτα, γιατί για κάποιον λόγο γίνονται όλα. Πάντα κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Έτσι είναι τα πράγματα.

Πηγή εικόνας: NDP Photo