Μαρίνα Καλογήρου: «Δεν υπάρχουν δικά μου «θέλω» στη ζωή του γιου μου»

Μαρίνα Καλογήρου

"Στη σύγχρονη ζωή υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που αποσυντονίζουν τον άνθρωπο από τη διαδρομή του" εξηγεί η Μαρίνα Καλογήρου.

Με αφορμή τη συμμετοχή στη νέα σειρά «Τιμωρός» του Alpha, η Μαρίνα Καλογήρου παραχώρησε συνέντευξη αυτή την εβδομάδα στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Χρύσα Παχούμη. Ανάμεσα σε άλλα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια εξήγησε τους λόγους που νιώθει να την ακουμπά λίγο βαθύτερα το θέατρο ενώ μίλησε και για το κομμάτι της μητρότητας.

Το θέατρο ή το σινεμά αποδεικνύεται στη διάρκεια του χρόνου ο μεγάλος και ατελείωτος έρωτας σας;

Και τα δύο έχουν θέση στην ψυχή μου. Με ελκύουν με διαφορετικό τρόπο. Έχουν το καθένα τη δική του γοητεία. Ίσως το θέατρο να ακουμπάει λίγο πιο βαθιά μέσα μου.

Θα εμφανιστείτε τη νέα σεζόν επί σκηνής;

Όχι, φέτος είναι αδύνατο. Δεν υπάρχει χρόνος και για τα δυο.

Πιστεύετε στην ελευθερία και στην προσωπική διαδρομή του κάθε ανθρώπου, ώστε να μην εγκλωβίζετε τον γιο σας στα δικά σας «θέλω»;

Σαφώς. Δεν υπάρχουν δικά μου «θέλω» στη ζωή του. Επεμβαίνω μόνο όταν χρειάζεται βοήθεια. Στη σύγχρονη ζωή υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που αποσυντονίζουν τον άνθρωπο από τη διαδρομή του και ειδικά οι νέοι χρειάζονται μεγάλη στήριξη.

Ταξίδι αυτογνωσίας και αμέτρητη συλλογή εμπειριών και μαθημάτων ζωής ήταν το Νεπάλ;

Τελευταία στη ζωή μου έχω συνειδητοποιήσει ότι τα μεγάλα ταξίδια μπορούν να γίνουν παντού. Και μέσα σε ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Σημασία έχουν οι άνθρωποι με τους οποίους συνταξιδεύεις. Με ποιον και πως μοιράζεσαι το ταξίδι σου.