Μαριέλλα Σαββίδου: «Γνωρίζω ότι άλλοι συνάδελφοι πέρασαν πολύ δύσκολα»

Μαριέλλα Σαββίδου

"Μου ερχόταν εμετός και ήθελα να φύγω τρέχοντας για το καμαρίνι".

Στον Ανδρέα Θεοδώρου και το περιοδικό Λοιπόν μίλησε η Μαριέλλα Σαββίδου. Η Ελληνοκύπρια ηθοποιός, που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη με τίτλο «Εθνική Ελλάδος», ρωτήθηκε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το επάγγελμα, τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες έχει κληθεί να παίξει στο θέατρο, ενώ απαντά και για τις πολυσυζητημένες δύσκολες συνεργασίες με ορισμένους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.

«Πραγματικά είμαι τυχερή, γιατί δεν μου έχει τύχει να μην χτυπήσει το τηλέφωνό μου για δουλειά. Έκανα και μια ταινία φέτος, οπότε νιώθω πως δόξα τω Θεώ καλά πηγαίνει. Είναι όμως και θέμα timing και θέμα τύχης. Ξέρω ότι η δουλειά μας πάντα έχει αυτό το κομμάτι και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι. Μπορεί δηλαδή να υπάρξει μία περίοδος που να μην κάνεις κάτι, έτσι συμβαίνει», δηλώνει η Μαριέλλα Σαββίδου.

Εσένα σου συνέβη κάτι κακό και έπρεπε να δουλέψεις ταυτόχρονα;

«Δόξα τω Θεώ όχι αλλά έχει συμβεί σε άλλους συναδέλφους μου. Έχει συμβεί συνάδελφός μου να σπάσει το πόδι του εν ώρα παράστασης και να προσπαθεί να συνεχίσει. Ήταν ό,τι πιο σουρεάλ έχω ζήσει. Εμένα μου έχει τύχει να είμαι άρρωστη με γαστρεντερίτιδα και να κάνω κανονικά παράσταση. Μου ερχόταν εμετός και ήθελα να φύγω τρέχοντας για το καμαρίνι», περιγράφει η ηθοποιός.

Έχεις περάσει από δύσκολες συνεργασίες;

«Δόξα τω Θεώ, πραγματικά δεν μου έχει τύχει να περάσω δύσκολα σε συνεργασία και είναι πολύ σημαντικό αυτό. Γνωρίζω ότι άλλοι συνάδελφοι πέρασαν πολύ δύσκολα. Είναι θέμα τύχης», απαντά η Μαριέλλα Σαββίδου στο περιοδικό Λοιπόν.