Μαρία Μπακοδήμου: Οι γιοι της ποζάρουν στο γυμναστήριο μαζί με τον πατέρα τους

Μαρία Μπακοδήμου

Η σπάνια φωτογραφία των δύο γοητευτικών αγοριών με τον πατέρα τους.

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αποκτήσει δύο εξαιρετικούς γιους με τον πρώην σύζυγό της, Δημήτρη Αργυρόπουλο. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν συνηθίζει να μιλά για αυτούς, αφού όπως έχει παραδεχθεί, οι ίδιοι της το απαγορεύουν.

Ο 24χρονος Νικήτας και ο 22χρονος Άρης επιλέγουν να κρατούν χαμηλούς τόνους γύρω από την προσωπική τους ζωή και δεν «διαφημίζουν» τη συγγένεια με τη μητέρα τους. Παρ’ όλα αυτά, στις σπάνιες κοινές τους φωτογραφίες με τη Μαρία Μπακοδήμου οι δύο νεαροί μαγνητίζουν τα βλέμματα με τη γοητευτική τους εμφάνιση.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας τους, Δημήτρης Αργυρόπουλος, δημοσίευσε ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram παρέα με τους δύο του γιους στο γυμναστήριο. Όπως αποδεικνύεται και από την ίδια τη φωτογραφία, οι τρεις άντρες διατηρούν πολύ καλά σμιλεμένα σώματα, αφού τους αρέσει να προσέχουν την εμφάνιση και τη διατροφή τους.

«Καλοκαιρινές ημέρες στην Αθήνα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Αργυρόπουλος στη φωτογραφία που δημοσίευσε, προσθέτοντας «Αγαπώ τα αγόρια μου».