Μαλού Κυριακοπούλου – Κέλλυ Κελεκίδου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τους γιους τους

Μαλού Κυριακοπούλου

Οι δύο τραγουδίστριες μας "συστήνουν" τα αγόρια τους.

Η Μαλού Κυριακοπούλου και η Κέλλυ Κελεκίδου είναι από τις διάσημες μητέρες που δεν επιλέγουν να μοιραστούν συχνά φωτογραφίες με τους γιους τους, προτιμώντας να διατηρούν αυτές τις στιγμές προσωπικές. Οι δύο τραγουδίστριες είναι ιδιαίτερα προσεκτικές σε ό,τι αφορά τις οικογενειακές τους υποθέσεις και ως στοργικές μητέρες προφυλάσσουν τα παιδιά τους από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, σε μία από τις σπάνιες φορές που επιλέγουν να το κάνουν, ανάρτησαν στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram στιγμές με τα λατρεμένα αγόρια τους από τις διακοπές.

Αρχικά η Κέλλυ Κελεκίδου βρίσκεται στη Ρουμανία μαζί με τον γιο της, Ραφαήλ, και το απόγευμα της Δευτέρας (15/7) δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία γράφοντας: «Σε όλα τα ταξίδια της Ζωής μαζί».

Μία ημέρα μετά, η Μαλού Κυριακοπούλου πόζαρε στα social media αγκαλιά με τον 7χρονο γιο της στην παραλία, όπου απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Υπενθυμίζεται πως η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι παντρεμένοι από τον Ιούλιο του 2009, ενώ η σχέση τους είχε ξεκινήσει από το 2004.  Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τον 14χρονο Ραφαήλ και την 10 ετών Ελπινίκη.

Από την άλλη, η Μαλού Κυριακοπούλου απέκτησε τον γιο της Κωνσταντίνο – Ricardo τον Οκτώβριο του 2017 και αποτελεί τον καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της, Χουάν Ροντρίγκεζ.