Μαίρη Βυτινάρος: «Θέλω να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα στο πρωινό, τον ξεχωρίζω γιατί είναι καλός άνθρωπος»

Μαίρη Βυτινάρος

"Είχα μία σχέση που μου έκανε αρνητικά σχόλια. Μου έλεγε συνέχεια ότι έχω άσχημες γάμπες, άσχημα δάχτυλα στα πόδια. Αυτά προέρχονταν από δικά του κόμπλεξ".

Τη Μαίρη Βυτινάρος συνάντησε η Σάσα Σταμάτη. Οι δύο γυναίκες είχαν μία ζεστή και αποκαλυπτική συζήτηση για την προσωπική και επαγγελματική ζωή του γνωστού μοντέλου για λογαριασμό της Secret, όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται και στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν έχω βρει κάποιον που να ταιριάζει στα γούστα μου. Με φλερτάρουν αλλά δεν είναι αυτό που θέλω. Παλαιότερα είχα μία σχέση που κράτησε έξι χρόνια αλλά τελευταία στιγμή καταλάβαμε ότι θέλαμε άλλα πράγματα στη ζωή», δηλώνει η Μαίρη Βυτινάρος.

«Είχα μία σχέση με κάποιον που μου έκανε αρνητικά σχόλια και δεν με σεβόταν. Μου έλεγε συνέχεια ότι έχω άσχημες γάμπες, άσχημα δάχτυλα στα πόδια. Αυτά προέρχονταν από δικά του κόμπλεξ. Χωρίσαμε, ευτυχώς», εξομολογείται σε άλλο σημείο το μοντέλο.

«Θα ήθελα να συμμετάσχω σε μία εκπομπή στην τηλεόραση. Έχω προτάσεις από την Αυστραλία και, εάν δεν βρω κάτι στην Ελλάδα, θα φύγω», αναφέρει για την επαγγελματική της πορεία η Μαίρη Βυτινάρος.

«Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Γιώργο Λιάγκα, να είμαι στην εκπομπή του. Τον έχω γνωρίσει και είναι πολύ καλός άνθρωπος, γι’ αυτό τον ξεχωρίζω», απαντά σε σχετική ερώτηση η Μαίρη Βυτινάρος.